Kirkels Internet Marketing
Image default
Aanbiedingen

Zorg bij het verplaatsen van goederen voor een aanhanger

Moet jij bouwmateriaal verplaatsen, zorg dan voor een goede aanhanger!

Een aanhanger huren is de ideale manier om zware goederen van de ene naar de andere locatie te verplaatsen. Beschik je zelf niet over een aanhanger die zich hiervoor leent, dan kan je natuurlijk altijd een aanhanger huren. Deze zijn te huur in verschillende typen met diverse laadvermogens. 

De enkelas aanhanger 

Bij een verhuurbedrijf voor aanhangers vind je bijvoorbeeld een aanhanger met een enkele as. Deze aanhangers zijn vooral geschikt voor het vervoeren van de lichtere goederen. De aanhangers met een enkele as gaan tot een laadvermogen van 1350 kg. Dit type aanhanger is relatief goedkoop om te huren. Doordat de enkelas aanhanger twee banden heeft, is het makkelijker om deze te manoeuvreren en in te parkeren. Dit is dus een zeer geschikte aanhanger voor diegene die nog niet heel veel ervaring hebben met het besturen hiervan.  

Aanhanger tandemas

Voor de zwaardere lading tot 2000 kg heb je een tandemas aanhanger nodig. Hiermee kun je meer vervoeren dan met de enkelas aanhanger. Dit komt doordat de tandemas aanhanger vier wielen heeft en de enkelas aanhanger heeft er maar twee. Dit zorgt voor minder draagkracht omdat het gewicht over maar twee in plaats van over vier wielen wordt verdeeld. Doordat deze aanhanger vier wielen heeft in plaats van twee ligt deze stabieler op de weg. Dit wordt over het algemeen ervaren als prettiger, omdat je dit ook merkt tijdens het rijden. 

Aanhanger schamel

De schamel aanhanger wordt ook wel de platte wagen genoemd. Het is dan ook letterlijk een platte wagen met een schamel. Dit is een soort balk die ervoor zorgt dat de aanhanger nog beter bestuurbaar is, maar dit kan wel even wennen zijn. Dus heb jij altijd met een andere aanhanger gereden, dan is achteruitrijden een heel ander verhaal. Houd er in ieder geval rekening mee dat de wielen van de aanhangwagen meebewegen, dan kom je al een heel eind.

 

https://www.123machineverhuur.nl/