Kirkels Internet Marketing
Image default
Bedrijven

Speciale tijden maken ruimte voor de koop van een huis in Landgraaf

Het zijn speciale tijden en zeker voor mensen met heel veel geld. Dit worden ook wel vermogenden genoemd. Dit zijn mensen die dus een vermogen oftewel erg veel geld hebben. Deze vermogende mensen hebben de afgelopen tijd een beetje een probleem. Zij hebben veel vermogen staan bij de banken. Echter, het probleem is dat banken een negatieve rente zijn gaan vragen. Deze negatieve rente zorgt ervoor dat mensen geld moeten over hun vermogen om hun geld bij de bak te stallen. Dit is iets wat eigenlijk nog nooit is voorgekomen.

ECB

De grote boosdoener hiervan is de ECB. Deze Europese overkoepelende bank zorgt ervoor dat zij via leningen aan onze banken invloed kunnen uitoefenen zodat zij de rentes verhogen of verlagen. De ECB hanteert nu een aanpak die ervoor zorgt dat er dus een negatieve rente is. De ECB hoopt hiermee dat mensen geld gaan uitgeven en daarmee dus de economie stimuleren. Hier is natuurlijk door corona wel wat voor te zeggen alleen is het probleem dat de ECB dit al jaren doet. Dit heeft er dan ook voor gezorgd dat de rentes nu zo zijn zoals ze zijn.

Aankoop van een huis

Met deze dingen in het achterhoofd kan het interessant zijn om juist nu te gaan voor een investering in een tweede huis of een leuk zomer-/vakantiehuisje in het zuiden van Europa. De huizen prijzen stijgen nog steeds dus hoe langer men wacht de duurder het wordt. Grote voordeel is dat men bij een eventuele door verkoop van een huis in Landgraaf nog winst kan maken. Daarbij is het eens verstandig om langs te gaan bij een makelaar in Landgraaf die u van advies kan voorzien.

https://www.ferhaasmakelaardij.nl/45-d797/makelaar-landgraaf