Kirkels Internet Marketing
Image default
Mode en Kleding

Op reis voor je werk. Welke tas is dan handig?

Op reis voor je werk. Welke tas is dan handig? 

We kennen dat wel. Je moet een reis voor je werk maken maar wil toch eigenlijk wel handige tassen meenemen. Je moet vaak toch ook een laptop en papieren meenemen dus ook is het wel handig als je dan daar een aparte tas voor hebt. Hoe doe jij dat met de tas?

Wat moeten we ons voorstellen bij een reistas?

Vroeger waren de reistassen groot en lomp en eigenlijk helemaal niet handig om mee te verslepen. Tegenwoordig zijn de reistassen een stuk handiger en zijn ze er zelfs met wieltjes. En tja, tegenwoordig willen we toch ook allemaal voor een kwalitatief goede tas gaan? Ze zijn er tegenwoordig voor mannen, voor vrouwen, op wieltjes, waterdichte reistas, een kleine maar ook grote reistas. Eigenlijk kan je gewoon weg tegenwoordig een tas kiezen die ook echt bij jou past of voor het soort reis waar jij de reistas nodig hebt. 

Welke werk tas is handig als je op reis moet voor je werk?

Als je werktas zegt wat bedoelen we daar dan eigenlijk mee? Dat is gewoon de tas die je meeneemt naar je werk. Dat is eigenlijk ook weer niet het de juiste omschrijving. Tegenwoordig kan een werktas van alles zijn. Je kunt zelfs een rugzak of een shopper als werktas zien. Nu is het ook nog eens zo dat de werktas van mannen en vrouwen ook nog wel verschillen. De mannen gaan meer voor robuust en stoer en de vrouwen zijn meer van de verfijnde dingen maar de kwaliteit is voor beiden erg belangrijk. En een werktas kan je natuurlijk ook in verschillende uitvoeringen en materialen kiezen. Iedereen weet dat een leren tas heel erg duurzaam is. Je bent in elk geval er van verzekerd dat de tas wel tegen een stootje kan. 

Is een schoudertas misschien toch handiger?

Als vrouw is een schoudertas vaak een stuk handiger omdat je dan de tas eenvoudig over je schouder hangt en het ook nog eens een stuk gemakkelijker meenemen is. Zo kan voor een vrouw de cowboysbag schoudertas erg goed werken. Een cowboysbag wordt natuurlijk niet voor niets The Bag genoemd. Dit is toch wel een iconische tas. Dit is een multifunctionele tas die er in verschillende formaten is. Ben jij meer van de kleinere tas dan is dit zeker een mogelijke optie. Maar hij is er ook in shopper, rugzak of luiertas.