Kirkels Internet Marketing
Image default
Aanbiedingen

Ondergrondse Auto clubs

Voor veel mensen is een auto een extensie van hun eigen lichaam. Het is dan ook geen verrassing dat mensen hun auto’s modificeren en meestal doen ze dit met een doel, zo snel mogelijk te rijden. In deze blog zullen wij het over enkele bekende auto clubs hebben die het uiterste uit hun auto’s halen.

Mid Night Club

De Mid Night Club is een ondergrondse straat racing club uit Tokyo. Berucht om hun extreem snelle auto’s begon deze club in de jaren 1990. De mid night club had maar een doel, zo snel mogelijk gaan. Dit deden ze dan ook op de C1 loop of op de wangan-sen. Met snelheden van 300 tot 320km/h was de Japanse politie nooit in staat om een lid van de mid night club te arresteren.

Smokey Nagata en TOP SECRET

Smokey Nagata, echte naam Kazuhiko Nagata was de leider van de straat racing club TOP SECRET. Smokey werd wereldwijd beroemd dankzij een stunt in 1998 toen hij met zijn gouden supra het 0-300 record op openbare wegen wist te breken. Jammer genoeg was het team dat er was om het te filmen niet de enige aanwezig die nacht aangezien Smokey kort na zijn 316kmh run werd gearresteerd door de politie. Na een nacht in een cel en een forse boete later kon Smokey naar huis een recordhouder.

De cannonball run

De Cannonball run is de route tussen New York en Los Angeles. Genoemd naar Erwin Baker die bekend stond om zijn lange afstand races tussen Amerikaanse steden. Alhoewel het geen club per se is zijn de mensen die deelnemen aan de Cannonball Run allemaal goed bevriend. Met speciaal voor de Cannonball Run gemaakte auto’s die alle moderne tuning technologie zoals chiptuning bevatten en uitgerust zijn met politiescanners en ontwijkingstechnkieken.

Wil jij ook een enorm snelle auto? Chiptuning kan jouw auto sneller maken zonder veel verandering, dit zou bijvoorbeeld ook kunnen bij chiptuning Sittard!

https://cts-chiptuning.com/