Kirkels Internet Marketing
Image default
Aanbiedingen

Je WordPress website laten maken door experts

WordPress, wie kent het niet. Miljoenen websites worden tegenwoordig ontwikkeld met WordPress als CMS. Waarom? WordPress is onwijs gebruiksvriendelijk en je kunt er prachtige websites mee ontwikkelen. Je kunt zonder technische kennis zelf een redelijk basis website in elkaar zetten met WordPress maar als je complexere WordPress websites wilt laten maken dan is het raadzaam om experts in te huren van een Internetbureau. Precies Internetbureau uit Breda is zo’n bureau. Zij hebben al meer dan 10 jaar ervaring in het ontwikkelen van websites met WordPress en kunnen je uitstekend helpen bij de ontwikkeling van een maatwerk WordPress website.

10 jaar ervaring met WordPress websites ontwikkelen

Precies Internetbureau heeft al meer dan 10 jaar ervaring met het ontwikkelen van WordPress website en webshops. In de loop er jaren hebben zij al veel complexe vraagstukken voor klanten opgelost en geïntegreerd op een WordPress website.

Ze begeleiden je van het begin tot het einde.

–        Precies zal samen bijvoorbeeld je doelgroep bepalen en kijken hoe je het beste de website of webshop op kunt zetten.

–        Naast het ontwikkelen van websites en webshops doen zij ook maatwerk design. Je kunt dus een volledig maatwerk design laten ontwerpen voor je website of webshop.

–        Tijdens de ontwikkeling van het design zullen ze je elke keer betrekken bij het proces zodat je een perfect design krijgt volledig naar jouw wensen.

–        Als het design akkoord is zal de start van de website of webshop beginnen. Dit doen zij op een ontwikkelomgeving waar je live op mee kunt kijken. Zou kun je dus altijd de status van je website of webshop zien.

–        Ook tijdens dit proces wordt je op de hoogte houden en schaven ze dingen bij waar nodig om een perfecte website of webshop af te leveren.

–        Naar het design, de ontwikkeling ontzorgen ze je ook nog en plaatsen alles live als het klaar en akkoord is.

–        Ook hierna zal Internetbureau Precies je blijven helpen en ondersteunen. Ze verzorgen namelijk ook hosting en het onderhoud van je website of webshop.

Full-service Internetbureau

Zoals bovenstaande opsomming al enigszins duidelijk maakt, Precies is een Full-service Internetbureau waar je werkelijk alles onder één dak kunt doen. Zelfs voor marketing hebben ze goede partners om dit ook voor je te realiseren.

Voorbeeld van een succesproject

Een voorbeeld van een succesproject waar Precies Internetbureau aan heeft mogen werken is Hostingvergelijker.nl. Dit is een uitgebreid platform waar bezoekers hosting providers en de diensten die zij aanbieden met elkaar kunnen vergelijken.

Benieuwd naar meer werk of wat Precies Internetbureau voor jouw kan betekenen? Neem dan eens een kijkje op de website Precies.nl.