Kirkels Internet Marketing
Image default
Beauty en verzorging

WINTER HUIDVERZORGING

Kun je geloven dat het al december is? De winter is officieel in aantocht en dikkere vlokken betekent dat het tijd is om extra aandacht aan je huid te besteden. Upgrade je dagelijkse vochtinbrengende crème naar iets zwaarders, zet een muts op, en probeer de deur niet te snel dicht te slaan. Als je meer tips nodig hebt om je huid er deze winter goed uit te laten zien, bekijk dan onze winter beauty gids.

Er zijn 3 soorten vochtinbrengende crèmes: humectanten, ceramiden en natuurlijke oliën. Als u een vette huid heeft of het gevoel heeft dat een rijke moisturizer te veel is gedurende de dag, gebruik dan een lichtgewicht moisturizer in de ochtend en breng een dikkere aan tijdens uw PM huidverzorgingsroutine. COSRX is een lichtgewicht crème die ideaal is voor zowel ’s ochtends als ’s middags, en die snel door de huid wordt opgenomen om droogheid onmiddellijk te verlichten. Bij regelmatig gebruik zult u een zichtbaar zachtere, gladdere huid zien. Voor extra anti-verouderingsvoordelen raden onze huidgezondheidsdeskundigen ook twee van onze dikkere crèmes aan voor gebruik ’s avonds – Klairs overnight rice mask.

Het is aan de winter, het is koud en grijs en regenachtig. De lucht is droog waardoor onze huid al snel kan uitdrogen en gaan schilferen. Als je een paar maanden te veel plezier hebt gehad met zon en zee, zou je er nu moeten zijn om uit te oefenen, iets te doen om je huid voor te bereiden op de seizoenstijging. Veel uitlaatgassen in de lucht maken ook je huid hard geworden en beschadigen de elastische cellen van onze huid. Met droge graande huid die wordt afgerond dankzij wind en kou, moet je serieus wat tijd besteden aan het bedekken van je huid in de winter.

Koude wintertemperaturen kunnen een droge huid veroorzaken. Uitdroging en irritatie kunnen het gevolg zijn van een gebrek aan vocht, om nog maar te zwijgen van gebarsten lippen, een gebarsten huid en zelfs acne. Een droge huid voelt vaak oncomfortabel aan en jeukt, maar je kunt deze problemen voorkomen met een effectieve huidverzorgingsroutine bij koud weer. Of je nu in de woestijn woont of regelmatig van het ene naar het andere klimaat reist, je huid zal de extra aandacht tijdens het winterseizoen zeker op prijs stellen.

Zo zacht en zoet als een winterse ochtendkus, het eerste wat mensen dit seizoen aan je zullen zien is je onberispelijke huid als je onze vijf eenvoudige wintertips volgt. Gebruik een zachte reiniger, zodat je je huid niet van essentiële oliën ontdoet. Dagelijks scrubben helpt om droge, dode huidcellen van de oppervlakte te houden, waardoor je vochtinbrengende crème nog beter zal werken. Als u deze tips opvolgt met een wekelijks hydraterend gezichtsmasker en veel water drinkt, zal uw huid de hele winter lang stralen van schoonheid. Kies voor een korean skincare routine.

https://kocosmo.nl/