Waarom zou je een priori tunen?

In elke motor is er een cilinder met een zuiger en een staaf die heen en weer beweegt, dit zoals u weet wordt een nok genoemd. Zoals je kunt zien, is een camule het gebied waar de zuiger en staaf hits. Als je denkt aan het aantal keren dat je je auto versnelt, zul je zien dat het minder brandstof verbrandt als je je auto afstemt. Hoe is dit mogelijk? Laten we eens kijken hoe je automotor werkt om te begrijpen.

  

De verbrandingskamer is de plaats in uw motor waar uw zuigers elkaar ontmoeten. Dit is de zuiger en de staaf die de lucht verbindt met de verbrandingsgassen. De lucht wordt gehouden in de verbrandingskamer door de aanwezigheid van de verbrandingskamers. Wanneer de staaf wordt versneld, duwt het de zuiger omlaag waardoor het sneller kan bewegen en dus de snelheid van de verbrandingskamer verder.

Dit creëert het vacuüm waarin de lucht wordt getrokken en de zuiger wordt gedwongen om de druk te creëren die de lucht in de zuiger en de cilinder duwt.

 

Wanneer de zuiger wordt ingedrukt, mag de lucht sneller de verbrandingskamer binnenkomen en daarom gaat er meer lucht in. Hoe meer lucht die de verbrandingskamer binnenkomt, hoe hoger de druk zal zijn. Hoe hoger de druk, hoe meer vermogen wordt gecreëerd door de motor. Vandaar dat u meer kracht in uw auto vindt.

 

Een andere manier waarop je je auto kunt afstemmen, is door luchtcompressie. Er zijn twee soorten luchtcompressie waaruit u kunt kiezen. Er zijn de traditionele compressiemethode en de nieuwere de compressie, hoe beter het brandstofverbruik. Als u een traditionele luchtcompressiemethode kiest, zult u merken dat het uw brandstofverbruik verhoogt.

Daarom hebben dit de reden waarom veel mensen kiezen voor traditionele luchtcompressiesystemen.

 

Luchtcompressie met de tuning van de auto verhoogt de kracht van uw motor. Dit is de reden waarom mensen liever compressie-tune-ups gebruiken. Als u echter wilt dat uw voertuig langer meegaat, moet u de juiste compressie selecteren. De compressie die u selecteert, moet volgens de specificaties van de auto’s zijn. Als u de juiste compressie kiest, krijgt u een betere kilometers en bespaar u veel geld op brandstof.

 

Een andere afstemming die u op uw voertuig kunt doen, is de remmen opgesteld. In feite is dit een andere afstemming die u op uw voertuig kunt uitvoeren. Als u de juiste wijziging op uw auto hebt uitgevoerd, dan is er geen behoefte aan het kopen van remblokken of zoiets. Daarom, als u op zoek bent om wat geld te besparen, kunt u deze items kopen bij een automatische opslag. U kunt ook kiezen voor de juiste soort band voor uw auto. Als u de juiste banden voor uw auto kiest, krijgt u betere prestaties van uw auto.

 Bent u op zoek naar auto-tuning-services om de algehele prestaties van het voertuig te verbeteren? Klik hier Chipperformance