Kirkels Internet Marketing
Image default
Beauty en verzorging

Voor de beste schoonheidsbehandelingen moet u in Soest zijn

 

In deze regio is de beste Schoonheidsspecialiste Soest gevestigd, wij zijn een hoogopgeleid team met erg veel ervaring. Wij vinden verzorging van de huid erg belangrijk en willen u dan ook graag helpen door middel van onze behandelingen. Ook voor advies kunt u ons altijd bellen en zullen wij u adviseren. Daarnaast kun je bij ons ook naar de spa gaan en is er de mogelijkheid geknipt te worden. We heb meerdere medewerkers met elk zo hun eigen specialisatie. Waardoor we u dus optimaal kunnen behandelen en adviseren. Via telefonisch contact of lichamelijk contact in de praktijk. 

Behandelingen voor mannen 

We hebben veel behandeling in onze praktijk, zo hebben we een speciale kleurbehandeling die grijze haren moet tegen gaan bij oudere mannen. Deze haarstyling gaat zeker 3 maanden mee, en ziet er erg natuurlijk uit, zo zie je dus niet dat je haar geverfd is. Daarnaast hebben zalfjes om de baardgroei te verbeteren en te stimuleren, en hebben doen we dan andere behandelingen ook bij mannen. Zo is het ook voor een man belangrijk om je gezicht goed te verzorgen. Door ook gebruik te maken van gezichtscrèmes, om zo een droge huid tegen te gaan.  

Behandelingen voor vrouwen 

Zo hebben we handen en voeten behandelingen waarbij we een massage aanbieden, maar ook een behandeling met visje. Deze knagen al je eelt eraf voor een zijdezacht voetje, en een betere huid. Daarnaast bieden we full body massages aan en kunt u daarna lekker naar de spa gaan. En natuurlijk de standaard behandelingen voor het gezicht, zoals make up en het verwijderen van puistjes en rimpels. Ook de dames kunnen bij ons komen knippen en een kleurtje krijgen in hun haar. En kunt u bij ons naar de sauna gaan in onze eigen spa met wellness afdeling. Om even lekker tot rust te komen, en je zorgen te vergeten.