Kirkels Internet Marketing
Image default
Beauty en verzorging

Ontharen in Nijmegen voor een gladde huid

Ontharen in Nijmegen kan op verschillende manieren of methoden. Ontharen in Nijmegen is niets anders dan het verwijderen van ongewenst haar op het lichaam of op bepaalde lichaamsdelen. Alhoewel haar op de huid bescherming biedt tegen invloeden van buiten, worden ze toch als vervelend en minder prettig ervaren. Als we bijvoorbeeld kijken naar onze wenkbrauwen. De wenkbrauwen bevatten namelijk twee functies. Ten eerste fungeert het als een onderdak voor onze ogen in de regen. Hierdoor kunnen wij beter zien wanneer het regent. Ten tweede houden wenkbrauwen zweet tegen. Zonder wenkbrauwen zou het zweet in de ogen lopen. Hierdoor bestaat de mogelijkheid dat de ogen geïrriteerd raken, jeuken en rood kunnen worden. Het beste is om de wenkbrauwen niet volledig te ontharen, maar slechts een deel ervan en verder te laten vormen in “the natural shape” van de wenkbrauwen zelf. Dit kan je laten doen bij ontharen in Nijmegen.

Harsen en waxen

Ontharen in Nijmegen door middel van harsen en waxen. Hars en wax zijn beide ontharingsproducten. Echter is een verschil tussen harsen en waxen. Hars plakt namelijk aan de huid en niet aan het haar. Het gevolg voor de huid is irritatie en beschadiging. Ook kan het pijn met zich meebrengen. Terwijl wax aan de haren plakt en niet aan de huid. Hierdoor doet het minder doen en kan de huid niet beschadigd raken. Bij ontharen in Nijmegen mag jij kiezen tussen hars en wax.

IPL – behandeling

IPL – behandeling is ook een methode van ontharen in Nijmegen. Bij deze behandeling  worden de haartjes definitief of permanent verwijderd en kunnen de haartjes weinig tot helemaal niet teruggroeien. De IPL – behandeling is een technologie waarbij het pigment in de haar en haarwortel middels lichtenergie worden verwarmd. De haarzakjes worden niet vernietigd, maar juist gestimuleerd om naar de rustfase te gaan. De groeicyclus wordt dus vertraagd. Voor een effectieve IPL – behandeling is het aangeraden regelmatig de behandeling te doen om de twee weken.