Kirkels Internet Marketing
Image default
Groothandel

Van het merk Maxxo dubbelwandige glazen kopen

Bent u voor uw onderneming in de horeca op zoek naar nieuw glaswerk? Wilt u glaswerk kopen dat tegen een stootje kan, zodat u niet telkens opnieuw nieuw glaswerk hoeft aan te schaffen? Kies dan voor de dubbelwandige glazen van Maxxo. Deze glazen zien er niet alleen stijlvol uit, maar beschikken tevens over krasvaste eigenschappen. Daarnaast zijn de glazen bestand tegen zowel hoge als lage temperaturen, u kunt er dus zowel warme als koude dranken zonder problemen in serveren! Bent u benieuwd waar u de Maxxo dubbelwandige glazen in regio Breda koopt? Lees dan verder.

Glaswerk kopen bij een gespecialiseerde groothandel

Als u glaswerk, zoals dubbelwandige glazen van Maxxo, wilt kopen, kunt u uitstekend terecht bij Home and Kitchen Supply in Oosterhout, dicht bij Breda. Deze groothandel levert artikelen aan zowel bedrijven in de retail als horeca. Het maakt dus niet uit of u de dubbelwandige glazen van Maxxo wilt kopen voor eigen gebruik in uw café, bar of restaurant, of dat u deze wilt kopen om weer door te verkopen in uw winkel. In beide gevallen is dit glaswerk een ware toevoeging aan uw collectie. Dit komt natuurlijk door de fantastische eigenschappen van de glazen, maar ook door de aantrekkelijke prijzen.

Interesse? Maak een account aan en bestel bij de groothandel

Heeft u interesse in de dubbelwandige glazen van Maxxo? Dan kunt u deze natuurlijk bij Home and Kitchen Supply in Oosterhout, nabij Breda aanschaffen. Dit doet u simpelweg via de website. Maak hiervoor een account aan en log in, zodat u in het bestelportaal terechtkomt. Hierna kunt u de glazen, maar ook de andere benodigdheden voor uw retail- of horecazaak, direct online bestellen. Wanneer u eerst nog vragen heeft, neemt u gemakkelijk contact op met de groothandel om uw vragen te laten beantwoorden. De vriendelijke medewerkers helpen u graag verder in uw zoektocht naar kwalitatieve producten.

https://www.homeandkitchensupply.nl/