Kirkels Internet Marketing
Image default
Bedrijven

Visual work instructions

Het reduceren van de tijd die u steekt in het voorbereiden van uw personeel, daar gaat het bij EZ Factory om. Zij spreken over efficiëntie en het verminderen in contact en hebben dit ook hoog in het vaandel staan. EZ Factory richt al zijn peilers op het versnellen van processen en het constant verbeteren van processen. Hun digitale instructies zijn hier ook op gericht. EZ Factory heeft als missie om de wereld te ontdoen van nutteloze instructies en vergadermomenten en wil zoveel mogelijk werk standaardiseren. Het mag duidelijk wezen dat EZ Factory hier een duidelijk accent op legt.

Verschil tussen EZ Factory en concurrenten

EZ Factory vindt het belangrijk om te weten wat er op de werkvloer gebeurt en hoe wij hierop in kunnen spelen. Samen met onze operators hebben wij daarom Nederlandstalige apps ontwikkeld die de productie verbeteren én vereenvoudigen. Dit maakt de producten die wij maken uniek. Om uw klanten te kunnen garanderen dat hun producten van topkwaliteit zijn, is het belangrijk om de basisconditie van uw product-omgeving continu te handhaven. Onze EZ-GO app creëert visuele en digitale kerntaken en checklijsten voor kwaliteitsinspecties op kritische plekken. Standard operating procedures worden binnen de app gedigitaliseerd. Vanwege onze samenwerkingen met operators die echt op de werkvloer staan, weten wij precies waar extra aandacht aan geschonken moet worden. Hierdoor halen uw operators het meeste uit hun tijd, werk en onze applicatie.

Intuïtief en gebruiksvriendelijk

EZ Factory wil u voorzien van intuïtieve en gebruiksvriendelijke apps. Het is niet meer nodig om mappen vol visual work instructions, checklijsten, onderhoudstaken en digital audits in huis te hebben. Vrijwel alle papieren formulieren in uw werkomgeving kunnen door de EZ-GO app vervangen worden. U creëert hiermee niet alleen een meer hygiënische en veiligere werkomgeving, maar u werkt ook aan het verlichten van de werkzaamheden van de operators op de werkvloer. Dit resulteert uiteindelijk in een papierloze fabriek. Wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Schroom dan niet om ons contactformulier in te vullen. Meteen een Demo aanvragen? Ook dat kan! 

 

 

https://ezfactory.nl/en/visual-work-instructions/