Kirkels Internet Marketing
Image default
Artikel marketing

Slimme keuzes in de supermarkt

Heb je ook wel eens dat je op je salarisstrook kijkt en dat je stiekem hoopte dat het meer was? Veel mensen herkennen dit. Het hou handig zijn als je urenregistratie wat hoger was, maar daar is nu eenmaal niets aan te doen. Waar wel iets aan te doen is, is hoe je het geld uitgeeft.

Iedereen doet boodschappen. We moeten wel om in leven te blijven. Een groot deel van je inkomsten ben je kwijt aan de boodschappen want het is nu eenmaal duur. Toch zijn er wel wat dingetjes waar je op kunt letten om te zorgen dat de rekeningen niet té hoog oplopen. Dit zijn tips om slimme keuzes te maken in de supermarkt:

  • Ga naar een goedkope supermarkt. Het is misschien iets verder fietsen, maar hé, het kan al snel een paar tientjes schelen en daar fiets je graag voor om, toch? Het eten is net zo lekker in goedkopere supermarkten en het scheelt weer geld.
  • Ook is het handig om groenten en fruit van het seizoen te eten, want dan zijn ze goedkoper dan wanneer ze niet in het seizoen zijn. Voor jezelf is het ook wel eens fijn om afwisseling te hebben of weer eens iets nieuws te proberen.
  • Koop geen dingen die voorgewassen of voorgesneden zijn. Natuurlijk is het makkelijker, maar in een paar minuutjes heb je het zelf gedaan en deze producten zijn altijd een stuk duurder, dus laat ze voortaan liggen.
  • Maak een lijstje met wat je nodig hebt en houd je daaraan. Vaak raak je in de winkel verleid om extra dingen te kopen, maar wees streng voor jezelf en koop alleen wat op je lijstje staat.
  • Winkel maar één keer in de week. Het is dan misschien een grote uitgave in één keer, maar het blijkt dat je uiteindelijk minder geld uitgeeft dan wanneer je meerdere keren per week een bezoekje aan de supermarkt brengt.
https://www.mysolution.nl/nl-NL/Home