Kirkels Internet Marketing
Image default
Dienstverlening

Kies voor jouw iPhone een van de leukste hoesjes

Wanneer je een nieuwe telefoon koopt, wil je deze natuurlijk goed beschermen. Met een hoesje eromheen gaat de telefoon langer mee, heb je minder kans op krassen en ziet je telefoon er ook nog eens stijlvol uit. Bij iPhone-Cases.nl bestel je iPhone-hoesjes in allerlei soorten en maten, waaronder ook lederen hoesjes voor de iPhone 12. Lederen iPhone-hoesjes hebben een elegante en klassieke uitstraling waardoor je mooie toestel er nog luxer uitziet. Deze hoesjes zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en modellen waarvan er altijd een aansluit op je behoeften.

Wil jij ruimte voor je pasjes in jouw iPhone-hoesje?

Een hoesje beschermt je toestel niet alleen tegen krassen maar kan ook een bewaarplek zijn voor je pasjes. Er zijn verschillende iPhone-hoesjes waar je op de achterkant ruimte hebt voor één of meerdere pasjes. Wanneer je bijvoorbeeld een avond de stad ingaat, kun je zo je identiteitskaart en je bankpas meenemen. Je hoeft niet langer een tas mee te nemen omdat alles wat je nodig hebt in je telefoonhoesje past.

Portemonneehoesjes zijn ontzettend handig

Wil je ook het scherm van je telefoon beschermen wanneer je deze in je tas stopt? Dan is een portemonneehoesje een goede keuze. Deze hoesjes zitten vast aan de achterkant van je iPhone en hebben een flapje voor over de voorkant. Dit flapje zet je vast met behulp van een drukknoopje of een magneet. Vaak heb je in het flapje ook ruimte voor pasjes. Een lederen portemonneehoesje is elegant en beschermt je telefoon extra goed.

Verschillende kleuren zijn verkrijgbaar in deze webshop

De lederen iPhone-hoesjes zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren bij iPhone-Cases.nl. Je kunt kiezen uit zwart en verschillende tinten bruin. Wanneer je liever een opvallendere kleur wilt, kies je bijvoorbeeld een rood of blauw hoesje. De lederen iPhone-hoesjes zijn ook verkrijgbaar in een simpele uitvoering zonder ruimte voor pasjes. Deze beschermen alleen je toestel en zijn ideaal wanneer je ook een losse portemonnee meeneemt.