Kirkels Internet Marketing
Image default
Hobby en vrije tijd

Het meest waardevolle cadeau: Een zwangerschapsinvulboek!

Yes! Je zus, beste vriendin of iemand anders uit je omgeving is zwanger. In een korte periode zal haar hele leven gaan veranderen. De komst van een kindje is natuurlijk prachtig en de zwangerschap is een ontzettend bijzondere periode. Maar het is ook een periode waarin zoveel gebeurt dat het voor de zwangere soms kan voelen alsof de tijd echt voorbij vliegt. Tel daar nog zwangerschapsdementie bij op en je kunt je voorstellen dat ze sommige bijzondere dingen uit die speciale periode achteraf niet altijd meer helemaal precies weet. Ontzettend jammer natuurlijk!

 

De oplossing: Een invulboek over de zwangerschap

Gelukkig is daar een goede oplossing voor! Geef haar een invulboek over haar zwangerschap cadeau. In zo’n negen maanden dagboek kan ze alles kwijt wat ze later nog eens wil herbeleven. Ze kan alle prachtige echo’s inplakken, beschrijven hoe ze zich voelt en de leukste weetjes over de zwangerschap invullen. Welke koosnaampjes heeft ze voor de baby? En van welke kwaaltjes heeft ze last? Maar er staan ook handige checklists in, zodat ze niks zal vergeten. Er is ruimte om alle inspiratie die ze opdoet voor de babykamer in te plakken en ze kan zelfs alle afspraken er in kwijt. Zo heeft ze altijd alles bij de hand!

 

Meer dan alleen een mooie herinnering

Tijdens het invullen van een invulboek zal de zwangere even bewust stilstaan bij haar zwangerschap. Iets wat vooral bij een tweede of derde kindje snel vergeten kan worden. Met nog andere kinderen om voor te zorgen, blijft er wat minder tijd over voor het kleintje dat nog in haar buik groeit. Juist dan is een invulboek een uitkomst. Een invulboek over de zwangerschap is dan ook een cadeau dat altijd gewaardeerd zal worden. En na de geboorte van haar kindje kan ze fijn verder in een baby invulboek. Zo staat er uiteindelijk een erg waardevolle collectie in de kast!