Kirkels Internet Marketing
Image default
Hobby en vrije tijd

De 7 planeten in de Vedische Astrologie

Planeten van de Vedische Astrologie

Zon:

Zon betekent vader en een mannelijk kind in de sterrenbeelden. Het kan u hoog geplaatste personen maken, zoals bestuurder, aannemer, arts, politici, politie en een overheidswerknemer met macht en sociale status. Sterke plaatsing van de zon geeft je goed zelfvertrouwen, moed, ambitie en leiderschap. In het lichaam regeert de zon over de botstructuur, de algemene samenstelling van het lichaam, bloed, hersenen, spijsvertering en het hart.

Maan:

Maan betekent moeder en regeert de emoties. Het kan u meenemen naar het gebied van training, public relations, administratie en medisch. Het kan je ook een geldschieter, zeeman, huishoudster, traiteur en zelfs een kok maken. In het lichaam reguleert het vloeistoffen, kwaliteit van bloed, borsten, maag, longen en borst. Het reguleert ook de eierstokken, menstruatiecyclus, baarmoeder en generatieve organen bij de vrouwtjes. Maan is ook een algemene factor van elementaire opvoeding, comfort, gezin, huwelijksleven, inkomen en winst.

Mars:

Mars vertegenwoordigt jongere broers en Widder Mars staat voor carrière in sport, troepen, politie, engineering en medisch. Het regeert gangsters, fabrikanten en bouwers. Emotioneel gezien zal het je woede en ongeduld geven. In het lichaam heerst het over borst, voorhoofd en nek; en geeft je fysieke kracht en moed. Mars is een algemene betekenaar van onroerende goederen, vijand, leger, gevechten, wapens, ongelukken, ziekten en operaties.

Mercurius:

Mercurius staat voor vriendschap, ooms van moeders zijde en hoger onderwijs. Het geeft je spraak, analytische vermogens en een scherp intellect. Mercurius maakt je wiskundigen, astrologen, adviseurs, accountants, advocaten, software-ingenieurs en alles wat te maken heeft met rekenen en intelligentie. In het lichaam vertegenwoordigt Mercurius het onderste deel van de buik, huid, geest, zenuwstelsel, longen, tong, mond, handen en armen.

Jupiter:

Jupiter betekent oudere broer en man in de vrouwelijke geboortes. Jupiter vertegenwoordigt horoscoop Boogschutter, politicus, managementexperts, advocaten, artsen, praktijken, rechters, leraren en astrologen. In het lichaam heerst het over heupen, oren, voeten, spijsvertering, bloedarmoede, tumoren, geelzucht, winderigheid, hoest, verkoudheid, astma, diabetes en andere leveraandoeningen. Jupiter is ook een algemene betekenaar van kinderen, fortuin, rijkdom en hoger onderwijs, in feite alle goede dingen in het leven.

Venus:

Venus heerst over de gebieden van kunst, cinema, theater, architectuur, modellering, reclame, hotels, luxe, sieraden en entertainment. Het is een algemene betekenaar van de vrouw en een gelukkig getrouwd leven in de mannelijke geboortes. In het lichaam vertegenwoordigt Venus de geslachtsdelen, nieren, gezicht, ogen, nek, keel, kin, wangen en huid. Venus is ook een algemene betekenaar van romantiek, rijkdom, plezier en welvaart.

Saturnus:

Saturnus betekent banen die hard werken vereisen of met bedienden omgaan. Saturnus is ook een algemene betekenaar van slagers, vuile plaatsen, armoede, schulden, dood, ziekte, misdaad en gevangenisstraf. In het lichaam regeert Saturnus over de spieren, gewrichten, tanden, knieën en botten. De metaal-, ijzer-, staal- en leerindustrie vallen onder de bevoegdheid van Saturnus.

Bron:
Zodiac Horoscoop

https://zodiac-horoscoop.nl/