Kirkels Internet Marketing
Image default
Zorg

Schrijf je in bij een verloskundige praktijk Nijmegen

 

Ben je zwanger? Gefeliciteerd! Een kleintje op komst betekent veel nieuwe ontwikkelingen. Een van de eerste dingen die slim is om te doen is in te schrijven bij een verloskundigenpraktijk Nijmegen. Zo kunnen wij j de aandacht en persoonlijke begeleiding bieden die je verwacht bij één van de meest intieme en mooie ervaringen van je leven. Je kunt jezelf ook aanmelden bij ons als je onder behandeling bent bij de gynaecoloog in je zwangerschap. De zwangerschap en bevalling worden dan begeleid door de gynaecoloog, maar voor je kraambed heb je een verloskundige praktijk Nijmegen  nodig. De eerste week na de bevalling komen wij een paar keer bij je thuis kijken om te zien hoe het gaat met jou en de baby.

Je bent zwanger, en nu?

Als je zwanger bent, maak je een afspraak bij de verloskundigenpraktijk Nijmegen. Tijdens de eerste keer bij je bezoek aan de verloskundigenpraktijk Nijmegen zal alle benodigde informatie gevraagd worden die een verloskundige nodig heeft om de zwangerschap zo goed mogelijk te kunnen begeleiden. Tijdens je zwangerschap kom je regelmatig bij de verloskundigenpraktijk in Nijmegen op controle. In het begin is dit om de 4 weken, maar naarmate de zwangerschap vordert kom je vaker op controle. De laatste weken kom je zelfs wekelijks langs. Tijdens deze controles kijken we hoe de zwangerschap voor jou verloopt en houden we de groei van de buik in de gaten. Gedurende de gehele zwangerschap staan wij voor je klaar om deze spannende periode zo fijn en leuk mogelijk te laten verlopen.

Aanmelden

Het aanmelden bij een verloskundige praktijk in Nijmegen is iets wat je moet doen zodra je weet dat je zwanger bent. Mocht je nog niet zwanger zijn en al wat vragen hebben over zwanger worden, dan kun je ook bij  de verloskundige praktijk Nijmegen terecht. Je kunt ons altijd even bellen met vragen.