Kirkels Internet Marketing
Image default
Marketing

Goed opvallen met uw bedrijfsauto? Kies voor autobelettering!

Een opvallende manier van reclamemaken

Als ondernemer, of u nu zzp’er bent, uitvoerder of bedrijfseigenaar, wilt u met uw zaak natuurlijk goed opvallen en waar het kan in de spotlights staan. Om deze reden kiezen veel zakenmannen en zzp’ers ervoor om hun zakelijke auto te voorzien van autobelettering.

Het beletteren van auto’s is een slimme en verstandige manier van het onder de aandacht brengen van uw bedrijfsnaam. En een al even geschikte methode om reclame te maken voor uw diensten en/of producten. Maar waarom is dit zo? Waarom is autobelettering zo’n efficiënt reclamemiddel?

 

Veel contactmomenten met potentiële klanten

Er zijn bijna geen reclamemiddelen die meer contactmomenten opleveren met uw doelgroep dan autobelettering. Waar u ook bent, in de directe omgeving waarin u met uw auto rijdt wordt u maandelijks duizenden keren gezien. Maar ook als bedrijfsauto geparkeerd staat of als u aansluit in een file, maakt u ondertussen – zonder er iets voor te hoeven doen – reclame voor uw onderneming.

 

Eén keer betalen voor langdurige reclame

Een van de meet genoemde pluspunten van reclameletter, een logo of een reclameboodschap op uw auto plaatsen, is het feit dat u maar eenmaal hoeft te investeren.

U laat de belettering plaatsen, rekent af en heeft daarna geen kosten meer aan deze reclamemethode. Zo kunt u er jarenlang mee vooruit en daarna profiteren van gratis reclame maken!

 

Klanten aantrekken in de directe omgeving

Het fijne van autoreclame is dat u hiermee klanten bereikt in de omgeving waar u operationeel bent. En dat is natuurlijk precies de doelgroep die u wilt bereiken! Verder zijn het vooral werkenden de met hun auto of fiets de straat opgaan en uw reclameboodschappen zien als u voorbijrijdt of ergens geparkeerd staat. Ook prima, want de werkenden in Nederland zijn een doelgroep die relatief ook veel uitgeeft en openstaat voor nieuw producten of diensten!

Woonachtig in de omgeving van harderwijk? Dan trekt u veel kijks bij de locale bewoners, maar ook bij de bedrijven uit de regio. Reclame Sukses helpt u met autobelettering in Harderwijk, zelfs op vrachtwagens en boten.