Kirkels Internet Marketing
Image default
Tuin en buitenleven

Geef onkruid geen kans

Als je veel last hebt van onkruid in de tuin dan kan een worteldoek een goede uitkomst bieden. Een antiworteldoek zijn geweven matten waar onkruid niet doorheen kan groeien. Omdat de matten zo goed hiertegen werken is het uiterst geschikt om te gebruiken voor vlonders en tuintegels. Een ander voordeel van dit doek is dat het geen onkruid doorlaat, maar wel water.

 

 

Als je een tuin zonder onkruid wilt, zou je een antiworteldoek moeten aanschaffen. Een worteldoek is waterdoorlatend en beschermt je tuin(pad) tegen onkruid. Wist je dat het ook mogelijk is om een worteldoek te gebruiken voor je gazon? Een ander voordeel dat een worteldoek je kan bieden is dat het zeer makkelijk te leggen is en dat je dit gemakkelijk zelf kan doen. 

Bij het leggen van een antiworteldoek is het belangrijk dat de bodem waarop je het worteldoek gaat leggen egaal is. Hierdoor krijg je de beste resultaten en voorkom je oneffenheden. Het is belangrijk dat er geen gaten komen want als dit er is wordt het effect van het doek minimaal en kan er alsnog onkruid doorheen komen.

 Wil jij kijken welke worteldoeken beschikbaar zijn of wat het bedrijf jou kan bieden op het gebied van worteldoeken? Bekijk de website of neem contact op! Bij Fvr-trading heb je de mogelijkheid om producten op maat te bestellen. Ze verwerken alles in eigen beheer, hierdoor blijven de kosten laag wat dus fijn is voor je portemonnee. Dus voorkom onkruid in jouw tuin en schaf een antiworteldoek aan!