Kirkels Internet Marketing
Image default
Tuin en buitenleven

3 tips voor jouw tuinhuis op maat

Een tuinhuis op maat kan iemand die veel in zijn tuin zit ongekend blij maken. Deze tuinhuizen zijn niet alleen praktisch voor opslag, maar kunnen ook de ideale schuilplaats voor een zomerse bui aanbieden. Deze multifunctionaliteit betekent ook dat er veel aanbod is, ieder die op andere wensen inspeelt. Hieronder 3 dingen waar jij op moet letten bij de aanschaf van jouw tuinhuis op maat.

Tip 1 – Houd rekening met de opbouw

Niet iedereen is even handig, maar wel ieder tuinhuis dient opgebouwd te worden. Vaak worden tuinhuizen namelijk als bouwpakket aangeleverd. In dit geval zul je professionele hulp moeten inschakelen, of het heft in eigen handen nemen. Het komt ook voor dat tuinhuizen als elementen worden bezorgd. Deze zijn gemakkelijker in elkaar te zetten, maar vereisen wel een grote opening naar de tuin. Het huren van een hijskraan kan zomaar de prijs verdubbelen.

Tip 2 – Pas de grootte aan op jouw situatie

Jouw wensen en eisen zijn uniek. Dus laat je ook niet verleiden door de grootste tuinhuizen! Kijk goed naar welke ruimte jij beschikbaar hebt, en waar jij je tuinhuis voor gaat gebruiken. Ga je je tuinhuis gebruiken voor het stallen van meubels? Of ga je er ’s winters in kokerellen? Beide opties vereisen een andere grootte tuinhuis. Ten slotte is het belangrijk om ook over de ramen na te denken. Ga je er een hoop tijd in besteden? Dan is dit geen overbodige luxe.

Tip 3 – Bekijk verschillende opties

Bij bijna elk tuinhuis op maat komt er ooit het dilemma of er een overkapping bij besteld wordt of niet. Vergeet echter niet dat een overkapping niet alleen extra woonruimte creëert, maar ook een enorme impact kan hebben op het ruimtegevoel in je tuin! Vergelijk meerdere modellen tuinhuizen en kies er een die past bij jouw omgeving. Zo kan de mogelijkheid tot klimplanten om je tuinhuis hem haast doen verdwijnen.

https://handelsondernemingkirkels.nl/tuinhuis-op-maat/