Kirkels Internet Marketing
Image default
Bedrijven

De verpakking op maat laten maken

Een verpakking op maat laten maken is een klusje dat heel precies gedaan moet worden. Je wil immers dat de verpakking goed dicht zit, het product beschermd is en dat alles ook nog een professionele uitstraling heeft. Dit helpt namelijk ook bij het bevorderen van de verkoop van uw producten. Bij ons bent u bij het juiste adres en helpen wij u om uw producten nog beter te verkopen. Hiervoor hebben wij ook de nodige kennis en apparaten aanwezig waarmee het klusje binnen een paar minuten geklaard is. En dat met de juiste kwaliteit en uitstraling van uw ontwerp.

 

Een verpakking op maat laten maken met de nieuwste technologie

 

Dit bedrijf is onderdeel van een vormgevers – en drukkerij B.V. waardoor wij de juiste kennis al in huis hebben om uw product het beste te verpakken en verpakking op maat laten maken. Hierdoor is het voor ons heel eenvoudig om grafische oplossingen te bieden bij het ontwerpen en fabriceren van de verpakkingen. Doordat we een eerlijke prijs ten opzichte van de kwaliteit vragen, hanteren wij ook realistische prijzen. Hiermee krijgt u zeker waar voor u geld. Bij ons is het belangrijk dat de service goed is, en dit zorgt ervoor dat onze klanten ook graag naar ons terugkomen.

 

De wikkels worden uitsluitend gemaakt met de nieuwste apparaten waaronder verschillende offsetdruk- en digitale printmachines. Hiermee lukt het ons om uw wensen en eventuele ontwerpen te realiseren naar een driedimensionale versie. Wij luisteren goed naar de klant, maar houden hierbij ook zeker de regels voor verpakkingen in ons achterhoofd. Hierdoor voldoen alle verpakkingen die wij produceren aan de juiste wetten en regels en staat alle belangrijke informatie genoteerd. Dit is handig voor u als bedrijf, maar ook uw klanten gaan hier veel profijt van hebben. Een verpakking op maat laten maken is dus helemaal niet zo moeilijk.