De nieuwe sushi gerechten bestellen

Online sushi bestellen en afhalen

Hey jij! Ben jij helemaal gek op verse sushi, maar geen tovenaar in de keuken om zelf sushi te maken? Geen nood want Blue Sakura wordt vanaf heden jouw nieuwe favoriete restaurant om sushi te gaan eten! Waarom? Omdat bij Blue Sakura de lekkerste sushi gerechten worden gemaakt door topchefs die jarenlang ervaring hebben in het maken van échte traditionele Japanse sushi.

Omdat ook sfeer van belang is voor een avondje uit eten, geniet je in onze restaurants van een geweldige ambiance in één van onze restaurants. Een tafeltje voor twee het nou een romantisch diner of gezellig uit eten met vrienden en familie aan één grote tafel. Alles is mogelijk!

Bij Blue Sakura hebben we een geweldig all you can eat concept waarbij je eigenlijk heel veel kunt genieten van sushi voor een vast bedrag per persoon. Je krijgt 2 uur de tijd om zoveel mogelijk sushi te happen met keuze uit honderden verse koude én warme gerechten. En het bestellen van je gerechten hebben we extra gemakkelijk gemaakt. Op iedere tafel staat een tablet waarbij elke gast gemakkelijk zijn of haar gerechten kan kiezen. Dit maakt het leuk, toegankelijk en iedereen blijft aan tafel zitten zodat er lekker bijgekletst kan worden onder het genot van een drankje en een hapje.

Blue Sakura | Onbeperkt Sushi in Enschede en Zwolle

Traditionele Japanse sushi eten tegen een scherpe prijs? Dit kan bij Blue Sakura in Enschede en Zwolle. Met restaurants de twee mooiste steden van Overijssel ben je altijd in de buurt van heerlijke vers bereide sushi. Naast sushi kun je ook kiezen uit vele warme gerechtjes zoals zalm, rund, kip, varken en gefrituurde hapjes. Ook frisse salades en lekkere soepjes behoren tot de menukaart.

Kom je liever lunchen, dan is de menukaart iets beperkter. Maar als voordeel betaal je dan ook iets minder en kun je alsnog 2 uur lang heerlijk lunchen met meer dan voldoende keuze. Liever thuis of op het werk lunchen? Dan is het is ook mogelijk om de sushi lunchbox op te halen.

Gemakkelijk sushi online bestellen

Wil je thuis op ieder moment van de dag genieten van onze sushi? Dan kun je gemakkelijk en veilig online je favoriete sushi bestellen via ons handige online bestelmenu. In zowel regio Enschede als Zwolle kun elke dag sushi bestellen via onze website met gratis bezorging in je woonplaats. Online betalen kan gemakkelijk en veilig met iDeal. Na je bestelling krijg je een bevestigingsmail van je bestelling. Doorgaans duurt het 30-45 minuten voordat je bestelling is bezorgd. Het is ook mogelijk om je bestelling af te halen bij ons restaurant. Bij het bestellen kun je kiezen op welk tijdstip je graag je bestelling wilt laten bezorgen.

Sushi thuisbezorgd in regio Enschede en Zwolle – Vooral tijdens corona

Gedurende de corona maatregelen is het voor horeca niet toegestaan om de deuren te openen. Daarom leunen wij veel op klanten die bij ons eten online bestellen zodat we hopelijk de crisis goed door kunnen komen. Wij hopen daarom dat je rechtstreeks bestelt via onze eigen website en ons, en andere horeca ondernemers, steunt door zoveel mogelijk lokaal te kopen. Alvast bedankt !

https://www.bluesakura.nl/