De nieuwe geuren van Yodeyma

Ontdek alle geuren van Yodeyma

De geuren en parfums van Yodeyma zijn bijzonder. Want de geuren komen uit heel veel testen nagenoeg overeen met heel veel bekende geuren. Nu denk je wellicht ‘dat heb ik eerder gezien, ik geloof dat niet’. Maar Yodeyma parfums zijn zo goed, dat sommige bekende beauty vloggers erbij zweren en zelfs vinden dat ze beter ruiken dan het origineel. Bovendien is de sterkte van de parfum ook goed. De geur is niet weg na enkele uren, maar blijft een heel dag hangen.

Enkele bekende Yodeyma parfums en hun unieke geur eigenschappen

L’EAU DE BERLUE een vibrerend parfum voor de moderne vrouw. Topnoten, treden in het begin op de voorgrond. Hartnoten, zijn de ziel van de geur. Basisnoten, leveren diepte aan het parfum. De zachte Citrus noten en bloemen van dit parfum, roepen op tot een sensatie van zachtheid en jovialiteit.

Kara is een stimulerend parfum voor de vrolijke en levendige vrouw. Topnoten, treden in het begin op de voorgrond. Hartnoten, zijn de ziel van de geur. Basisnoten, leveren diepte aan aan het parfum.

Nicolas White is een parfum met een geur van bloemen en muskus, voor de feminiene vrouw. Topnoten, treden in het begin op de voorgrond. Hartnoten, zijn de ziel van de geur. Basisnoten, leveren diepte aan het parfum.

Seducción een vriendelijk en zoet parfum voor de bijzondere en verfijnde vrouw. Topnoten, treden in het begin op de voorgrond. Hartnoten, zijn de ziel van de geur. Basisnoten, leveren diepte aan aan het parfum.

Temis is een parfum voor de mysterieuze en uitdagende vrouw. Topnoten, treden in het begin op de voorgrond. Hartnoten, zijn de ziel van de geur. Basisnoten, leveren diepte aan het parfum.

Nicolás for her is een chic parfum voor de moderne vrouw, Topnoten, treden in het begin op de voorgrond. Hartnoten, zijn de ziel van de geur. Basisnoten, leveren diepte aan aan het parfum.

Rinascere is een perfecte parfum voor een elegante en moderne vrouw. Topnoten, treden in het begin op de voorgrond. Hartnoten, zijn de ziel van de geur. Basisnoten, leveren diepte aan het parfum.

Sophisticate is een verleidelijk parfum voor de sterke vrouw met passie. Topnoten, treden in het begin op de voorgrond. Hartnoten, zijn de ziel van de geur. Basisnoten, leveren diepte aan aan het parfum.

Heerlijke geuren voor mannen – ontdek en probeer ze zelf!

Acqua per Uomo is een fris parfum voor de natuurlijke en moderne man. Topnoten, treden in het begin op de voorgrond. Hartnoten, zijn de ziel van de geur. Basisnoten, leveren diepte aan aan het parfum.

Complicidad is een parfum voor een ontembare en verleidelijke man. Topnoten, treden in het begin op de voorgrond. Hartnoten, zijn de ziel van de geur. Basisnoten, leveren diepte aan het parfum.

Instint is voor de man met durf de elegante manier om te verleiden. Topnoten, treden in het begin op de voorgrond. Hartnoten, zijn de ziel van de geur. Basisnoten, leveren diepte aan aan het parfum.

Moment is een elegant en zuiver parfum voor de zelfverzekerde man. Topnoten, treden in het begin op de voorgrond. Hartnoten, zijn de ziel van de geur. Basisnoten, leveren diepte aan aan het parfum.

Platinum is een parfum boordevol energie voor de aktieve en avontuurlijke man. Topnoten, treden in het begin op de voorgrond. Hartnoten, zijn de ziel van de geur. Basisnoten, leveren diepte aan aan het parfum.

Power is een krachtig en stimulurende geur voor de verleidelijke en mysterieuze man. Topnoten, treden in het begin op de voorgrond. Hartnoten, zijn de ziel van de geur. Basisnoten, leveren diepte aan aan het parfum.

Root is een heel stoer parfum voor de gevoelige man. Topnoten, treden in het begin op de voorgrond. Hartnoten, zijn de ziel van de geur. Basisnoten, geven diepte aan het parfum.

Timeles Een aantrekkelijk parfum voor de elegante man. Topnoten, treden in het begin op de voorgrond. Hartnoten, zijn de ziel van de geur. Basisnoten, leveren diepte aan het parfum.

Maak kennis met de nieuwe geuren van Yodeyma bij Byourselfshop

Wat is er nou lekkerder dan je dag opfleuren met een heerlijke geur? Verwen je huid met de meest elegante en geraffineerde ingrediënten. De geuren van Yodeyma zijn afgeleid van originele parfums. Power is bijvoorbeeld een afleider van de geur One Million van Paco Rabanne. Yodeyma Power is een krachtige en stimulerende parfum voor de verleidelijke man. Met de geurnoten: grapefruit, kaneel en patchouli. Celebrity Woman is een afleider van de geur La Vie Est Belle van Lancóme. Yodeyma Celebrity Woman is de perfecte, levendige en opgewekte geur voor de vrouw die van het leven geniet. Met de geurnoten: Zwarte bes, Iris en Patchouli.

Kortom, bestel online en ervaar het zelf. Het enige waar je op bespaart is de prijs! Vanaf €50,- profiteer je van gratis verzending.

https://byourselfshop.nl