Kirkels Internet Marketing
Image default
Aanbiedingen

Sushi bezorgen via je eigen mobiel vriendelijke website

Online sushi bezorgen met je eigen website!

 

Hey jij! Ben jij helemaal gek op verse sushi, maar geen tovenaar in de keuken om zelf sushi te maken? Geen nood want Blue Sakura wordt vanaf heden jouw nieuwe favoriete restaurant om sushi te gaan eten! Waarom? Omdat bij Blue Sakura de lekkerste sushi gerechten worden gemaakt door topchefs die jarenlang ervaring hebben in het maken van échte traditionele Japanse sushi.

Omdat ook sfeer van belang is voor een avondje uit eten, geniet je in onze restaurants van een geweldige ambiance in één van onze restaurants. Een tafeltje voor twee het nou een romantisch diner of gezellig uit eten met vrienden en familie aan één grote tafel. Alles is mogelijk!

We zijn ook ontzetend blij dat we goed geholpen zijn voor onze internet marketingbureau die het voor elkaar heeft gekregen om onze website te ontwikkelen waarbij klanten op onze eigen website sushi kunnen bestellen. Dit is voor ons erg belangrijk omdat bestellingen via thusbezorgd ons geld kosten. Bovendie kunnen we geen goede service verlenen omdat de klantenservice  bij opmerkingen, klachten of andere vragen niet direct via ons gaat maar via thuisbezorgd. Wij geven altijd een extra’tje als mensen bestellen via onze eigen website om zo mensen te overtuigen te kiezen voor de lokale ondernemer. Vooral tijdens Corona kunnen we deze steun goed gebruiken.

 

Blue Sakura | Onbeperkt Sushi in Enschede en Zwolle

 

Traditionele Japanse sushi eten tegen een scherpe prijs? Dit kan bij Blue Sakura in Enschede en Zwolle. Met restaurants de twee mooiste steden van Overijssel ben je altijd in de buurt van heerlijke vers bereide sushi. Naast sushi kun je ook kiezen uit vele warme gerechtjes zoals zalm, rund, kip, varken en gefrituurde hapjes. Ook frisse salades en lekkere soepjes behoren tot de menukaart.

 

Kom je liever lunchen, dan is de menukaart iets beperkter. Maar als voordeel betaal je dan ook iets minder en kun je alsnog 2 uur lang heerlijk lunchen met meer dan voldoende keuze. Liever thuis of op het werk lunchen? Dan is het is ook mogelijk om de sushi lunchbox op te halen.

 

 

Gemakkelijk sushi online bestellen? Maak een eigen website!

 

Wil je thuis op ieder moment van de dag genieten van onze sushi? Dan kun je gemakkelijk en veilig online je favoriete sushi bestellen via ons handige online bestelmenu. In zowel regio Enschede als Zwolle kun elke dag sushi bestellen via onze website met gratis bezorging in je woonplaats. Online betalen kan gemakkelijk en veilig met iDeal. Na je bestelling krijg je een bevestigingsmail van je bestelling. Doorgaans duurt het 30-45 minuten voordat je bestelling is bezorgd. Het is ook mogelijk om je bestelling af te halen bij ons restaurant. Bij het bestellen kun je kiezen op welk tijdstip je graag je bestelling wilt laten bezorgen.

 

Al deze functies kun jij als horecaondernemer óók integreren in je eigen restaurant website. Crossmedia House is gespecialiseerd in websites voor de horeca, waarbij we goed letten op huidige wensen vanuit de markt zoals;

 

  • herhaal bestellingen kunnen plaatsen

 

  • iDeal, creditcard en Apple pay koppeling

 

  • kiezen tussen bezorgen of afhaal

 

  • tijdsindicatie kiezen voor bezorgen

 

  • mogelijkheid tot het geven van fooi

 

  • gemakkelijk en duidelijk bestelsysteem

Sushi thuisbezorgd in regio Enschede en Zwolle – Vooral tijdens corona

 

Gedurende de corona maatregelen is het voor horeca niet toegestaan om de deuren te openen. Daarom leunen wij veel op klanten die bij ons eten online bestellen zodat we hopelijk de crisis goed door kunnen komen. Wij hopen daarom dat je rechtstreeks bestelt via onze eigen website en ons, en andere horeca ondernemers, steunt door zoveel mogelijk lokaal te kopen. Alvast bedankt !

https://www.crossmediahouse.nl/