Kirkels Internet Marketing
Image default
Aanbiedingen

Product Marketing Manager

Product Marketing Manager

Ben je zakelijk georiënteerd en wil je graag producten promoten? Dan is de functie van productmarketingmanager wellicht iets voor jou! Je werkt in een internationale omgeving, dus je gaat vaak naar andere landen om deze functie te bekleden. Lees snel vacatures en je carrière helpt je verder!

Over functie

Als productmarketingmanager identificeer en ontwikkel je marktpotentieel. Je bent ook verantwoordelijk voor implementatiestrategieën op korte en lange termijn en operationele productstrategieën. Daarnaast stelt u productbusinessplannen en verkoopprognoses op. Je bewaakt prijzen en winsten en zorgt voor marktintroducties door middel van presentaties. Hiertoe verzamelt u ook informatie over productprestaties, klantervaring en percepties en gerelateerde interacties. Ten slotte start en implementeert u productpositionering, prijsstelling, plaatsing en promotie.

Over het bedrijf

Het bedrijf waar je gaat werken is gevestigd in Lisse. Ze zijn gespecialiseerd in het leveren van tel- en verpakkingsoplossingen voor verschillende industrieën over de hele wereld.

Wat vragen we

Je bent een expert in machinebouw, met volledige geavanceerde professionele opleiding en ervaring in vergelijkbare functies.

Je hebt ruime ervaring in marketing- en salesactiviteiten: lanceren en ontwikkelen van bijbehorende campagnes

Je werkt in een internationale omgeving en bent bereid een of twee keer per maand te reizen om klanten te bezoeken of deel te nemen aan beurzen

Je hebt sterke communicatieve vaardigheden en een zakelijke instelling

U kunt verder gaan dan uw horizon en een langetermijnvisie bepalen

Wat we aanbieden

Het totale jaarsalaris ligt tussen 2500 en 3500 euro

U kunt 7 betaalde vakantiedagen per jaar krijgen

U krijgt een goede pensioenregeling.

U krijgt een vakantie-uitkering van 8,33%

Je wordt wekelijks betaald

Je werkt in een informele werksfeer

Vacatures per categorie In België Vacatures

https://www.vindazo.nl/keywords/manager-marketing.html