Kirkels Internet Marketing
Image default
Bedrijven

De Eredivisie jaren van Alexander Büttner

De Nederlandse eredivisie staat al jaren bekend als een echte kweekvijver voor een aantal grote voetbalspelers. Johan Cruijff, Zlatan Ibrahimovic, Marco van Basten en de lijst gaat door. Clubs uit de subtop van onze voetbalcompetitie produceren tot op de dag van vandaag spelers die rijke voetbalcarrières tegemoet gaan. Zij dromen er op jonge leeftijd van om ooit voor een internationale topclub te spelen in het buitenland. Deze droom kwam uit voor Alexander Buttner, een jonge linksback uit Doetinchem. Alexander begon op jonge leeftijd al met voetbal, en goed was die ook nog eens. Dit viel ook Ajax op, die hem in 2011 oppikte bij zijn jeugdclub: VV Doetinchem. Buttner speelde tot zijn 16e voor Ajax, waarna hij voor een vervolgstap bij Vitesse koos. In Arnhem groeit hij uit tot een vaste waarde in het basiselftal en maakt indruk.

 

Droomtransfer

Na 5 succesvolle jaren bij Vitesse, waarin Büttner zelfs een keer speler van het jaar werd, nam de interesse vanuit het buitenland toe. Waar er eerst nog sterke links werden gelegd met een overstap naar Southampton, mengde Manchester United zich in de strijd om de handtekening van de jonge Nederlander. In 2012 werd deze transfer een feit. 15 september dat jaar werd een dag om nooit te vergeten voor Alexander. Hij mocht aan de aftrap verschijnen in de wedstrijd tegen Wigan Atheltic. De club uit Manchester won de wedstrijd met 4-0. Büttner tekende voor de assist bij de 2-0 en schoot zelf de 3-0 binnen. Zijn dag kon niet meer stuk en dit was ook te zien aan het juichen.

 

Kledingontwerper

Tijdens zijn voetbalcarrière was Alexander al bezig met het ontwerpen en uitbrengen van kleding. In 2015 ontworp de voetballer zijn eerste collectie aan petten. Deze werden meteen een razend succes. Er was meteen ambitie om het groter aan te pakken en zo gezegd zo gedaan. Ab lifestyle werd een feit. Ondertussen verkoopt het merk allerlei verschillende soorten kleding op het gebied van lifestyle. De fysieke winkel van ab lifestyle ligt in het hartje van Doetinchem. Anno 2020 kun je de kleding van ab lifestyle ook in de webshop kopen.

 

https://konceptstore.nl/collections/ab-lifestyle