Kirkels Internet Marketing
Image default
Dienstverlening

Besparen op energierekeningen

Niemand wil zijn maandelijkse energiekosten verhogen. Bezuinigen op uw energieverbruik is een van de eenvoudigste methoden om uw energiekosten te verlagen. Het zal u misschien verbazen, maar uw slaapkamer kan elke maand een aanzienlijke hoeveelheid stroom verbruiken. Het mag geen verrassing zijn dat verwarming en koeling twee van de meest energie-intensieve processen zijn. Of je nu naar je werk gaat of ergens anders. Vergeet niet de verwarming lager te zetten, zodat u niet hoeft te betalen om een ​​leeg huis te verwarmen.

Let op je ventilatoren

Plafondventilators zijn een andere kosteneffectieve optie om de temperatuur in uw huis te regelen. In werkelijkheid verbruiken plafondventilators half zoveel energie als airconditioning. Verander de richting van uw plafondventilator in de winter naar rechtsom. De verwarmde lucht wordt met de klok mee vanaf het plafond naar beneden gezogen. Dit houdt u lekker warm terwijl u de helft van de energie verbruikt die uw airconditioner doet. Plafondventilators kunnen, wanneer ze worden gebruikt in combinatie met een energiezuinige airconditioner, uw huis de hele zomer koel houden tegen een fractie van de kosten. Als je niet in de kamer bent, denk er dan aan om de plafondventilators uit te zetten. Je hoeft de ventilator niet aan te laten staan ​​als je niet in de kamer bent. Elektriciens weten altijd hoe elektriciteit en hoe uw elektrische systeem werkt, dus het is beter om met hen te overleggen hoe u op elektriciteit kunt besparen. Bent u in Hoofddorp, dan is een Hoofddorp elektriciens een goed idee om raad te plegen.

Sesam open u: houd uw vensters open

Ook de ramen in je slaapkamer kunnen van invloed zijn op hoeveel energie je verbruikt. Het grootste energielek van uw huis zijn mogelijk inefficiënte ramen. Controleer of uw ramen warme lucht of koude lucht doorlaten. Als deze openingen niet goed zijn afgesloten, kan de warme lucht die uw airconditioner zo hard aan het produceren is, direct naar buiten ontsnappen. De energie-efficiëntie van dubbele beglazing is hoger dan die van enkelvoudige beglazing. De tweede ruit zorgt voor isolatie en helpt u een constante temperatuur in uw slaapkamer te behouden. De gordijnen die je kiest voor je slaapkamer kunnen van invloed zijn op hoeveel energie je verbruikt. Verduisterende gordijnen houden de zon uit je ogen terwijl je slaapt, maar ze houden ook de warme zonnestralen uit je kamer. Hiermee kunt u in de zomer geld besparen op airconditioning. Houd in de winter de gordijnen open zodat de zon je kamer kan verwarmen.