Kirkels Internet Marketing
Image default
Bedrijven

Ben je slechthorend? Koop dan nu een hoortoestel!

Onze webshop fijne hoortoestel is gespecialiseerd in al het geen dat te maken heeft met het gehoor van slechthorenden. Onze webshop is de eerste die op grote schaal producten op de markt heeft gebracht voor slechthorenden. Producten waar we eerst mee van start gingen en welke via onze webshop te koop werden aangeboden waren de accessoires voor een hoortoestel, telefoons voor slechthorenden en wekkers voor slechthorenden waaronder trilwekkers, flitswekkers en reinigingsdoekjes voor de hoortoestellen.We hebben toen andere mogelijkheden bedacht en kwamen met een andere webshop die onderdelen aanbood voor het hoortoestel. Omdat zaken door de jaren heen beter gingen en nu nog steeds gaan, zijn we nu instaat om maandelijks duizenden pakketjes naar klanten te versturen over de gehele wereld.

Ons doel als het gaat om slechthorendenen hoortoestellen

Ons doel en streven is om onze klanten een goede en snelle service aan te bieden, met een ruim assortiment aan producten.  Al de producten die we voor de verkoop binnen halen, laten we eerst testen door mensen met een hoortoestel deze te laten dragen. Zo zijn we ervan verzekerd dat we een goed werkend product aan onze klanten aanbieden en dat u waar krijgt voor uw geld.

Contact en informatie over hoortoestellen

Het hoortoestel welke we in voorraad hebben zijn van diverse topmerken. We hebben een groot assortiment batterijen voor het hoortoestel, omdat deze van stroom moeten worden voorzien.

Voor ons is het belangrijk dat de producten op de juiste wijze en tijdig aan de klant geleverd wordt, omdat we weten dat onze klanten liever vandaag dan morgen het onderdeel in huis hebben voor hun defecte hoortoestel. Indien u toch met vragen zit, mag u ons altijd contacten, onze medewerkers staan u graag te woord. U kunt contact met ons opnemen via de telefoon, mail of chat. Onze medewerkers doen hun best al uw vragen zoveel als mogelijk naar tevredenheid te beantwoorden.