Kirkels Internet Marketing
Image default
Mode en Kleding

7 redenen waarom je een nieuw paar Havaianas nodig hebt

1. Je hond heeft ze opgegeten!
In tegenstelling tot wat vroeger op school vaak werd gezegd, “mijn hond heeft mijn huiswerk opgegeten”, is dit wel degelijk een probleem! We weten allemaal dat onze harige vrienden dol zijn op de rubberachtige goedheid van Havaianas, dus als die van jou onlangs de schuldige is geweest, is het tijd voor een nieuw paar.

2. Je beste vriend heeft je Havaianas gestolen en wil het niet toegeven.
Je weet dat ze jouw paar dragen, maar je kunt het niet bewijzen omdat je precies dezelfde smaak hebt! Maak het je deze zomer gemakkelijk om jouw paar te herkennen door je eigen paar te ontwerpen of er een versiering aan toe te voegen.

3. Je zult er deze zomer in wonen
Havaianas = zomer. Als je ze niet draagt, is het niet warm genoeg! Verfris je garderobe met een paar dat het hele seizoen meegaat.

4. Je wist niet dat je Havaianas kon krijgen met een bedrukte band
Ja, je leest het goed – ze bestaan ook met bedrukte bandjes en die heb je nodig!

5. Haviaianas zijn nu zo hot
Haviaianas zijn de laatste tijd overal in het internationale modebeeld te zien geweest – in outfits van coole meiden in Kopenhagen, tot op de runway van Dion Lee in New York!

6. Je houdt van het strand
Niemand heeft tijd voor zand in zijn schoenen.

7. Je houdt van kwaliteit
Havaianas worden met trots in Brazilië gemaakt met een top geheime, premium rubber formule. Ze staan garant voor de kwaliteit van onze teenslippers en bieden een vervangingsgarantie van 6 maanden voor alle paren.

Vind nu de leukste Havaianas tegen de beste prijzen in de Havaianas sale!