Kirkels Internet Marketing
Image default
Zakelijke dienstverlening

Zoekt u naar een leverancier met een ruim assortiment aan bouten en moeren?

Bent u op zoek naar een leverancier voor bevestigingsmaterialen? Wilt u het liefst samenwerken met een bedrijf met een ruim assortiment aan onder andere bouten, moeren en draadstrangen? Dan is Kobout de perfecte keuze voor u. Dit bedrijf is al sinds 1979 een totaalleverancier van bevestigingsmaterialen en is specialist in houtverbinders en schroefsystemen. Door de jarenlange ervaring in verschillende branches bent u er altijd van verzekerd dat u in goede handen bent bij deze specialist. Ontdek de mogelijkheden en uitstekende service van dit bedrijf!

Voor ieder project uitstekend bevestigingsmateriaal

Kobout staat bekend om de nauwe samenwerking met haar relaties. Ondanks dat ze werken met een groot klantenbestand uit allerlei branches, zoals de handel, industrie, export en bouw, weten ze maatwerk te leveren en klanten altijd tevreden te stellen. Dit bedrijf heeft ruim 25.000 verschillende producten op voorraad en kan door het eigen voorraadbeheer een snelle levering garanderen. U bent van harte welkom om het magazijn van 13.300 m2 te bezoeken, waar 100 medewerkers voor u klaarstaan om u zo goed mogelijk te helpen. Bij Kobout koopt u onder andere draadstangen of kiest u uit het ruime assortiment bouten en moeren. Daarnaast is het mogelijk om de specialisten van het bedrijf in te schakelen voor diverse diensten, zoals het op maat zagen van draadstangen of het assembleren hiervan. Ook het transport kunt u met een gerust hart aan dit bedrijf overlaten, die ervoor zorgen dat uw materiaal veilig op de gewenste bestemming aankomt.

Maak kennis met deze specialisten

Heeft u interesse in de diensten en uitgebreide service van dit bedrijf? Wilt u zelf het uitgebreide assortiment aan onder andere draadstangen en bouten en moeren bekijken? Neem dan contact op met de specialisten die u graag te woord staan en advies geven. Tevens is het mogelijk het magazijn te bezoeken of uw bestelling af te halen op het afhaalpunt in Hendrik-Ido-Ambacht.