Kirkels Internet Marketing
Image default
Zakelijke dienstverlening

Corporate communicatie met narrowcasting software

Informeer en instrueer uw werknemers en bezoekers op de juiste locatie op het juiste moment met narrowcasting software. Hang schermen op diverse afdelingen om gericht informatie te geven; dit is zelfs mogelijk om wereldwijd uit te voeren vanuit een centraal punt. PADS4 is het software systeem dat InfoScreens gebruikt en is zeer gebruiksvriendelijk. Het geeft u de mogelijkheid om informatie te combineren, zoals bedrijfsnieuws, verkeersinformatie, verjaardagen en evenementen. Ook het beheren van conferentie- en vergaderfaciliteiten is mogelijk via dit innovatieve systeem. Boekingen kunnen dagelijks of zelfs per uur wijzigen. U houdt de zalen actueel en relevant voor iedereen met narrowcasting software.

Reclame maken met digitale borden

Breng uw bedrijf onder de aandacht door speciale aanbiedingen, kortingsacties of het menu van de dag te tonen via digitale borden. Uw advertenties kunnen gecombineerd worden met informatie die u ook belangrijk vindt, zoals wachtrij-informatie en bewegwijzering. U blijft altijd relevant voor de betreffende doelgroep middels narrowcasting software, omdat u altijd uw beelden kunt wijzigen. Ook kunt u een planning maken van welke beelden u laat zien gedurende de dag, omdat bijvoorbeeld uw publiek dagelijks verandert. Dat resulteert in een effectieve en efficiënte mediaplanning waardoor u gericht adverteert. Stream tevens uw sociale media via uw digitale borden om betrokkenheid te stimuleren. U creëert waardevolle klantrelaties via digital signage.

Levering en software installatie

Neem contact op met InfoScreens om de mogelijkheden te bespreken. Zij installeren PADS4 software, dit is een bundel van applicaties die u kunt gebruiken op zoveel schermen als u wilt. U kunt hiermee content ontwerpen, inplannen en distribueren. Zelfs onervaren gebruikers kunnen via dit systeem real-time informatie koppelen vanuit iedere gegevensbron. Heeft u nog geen schermen om dit systeem aan te koppelen? InfoScreens levert en monteert alle bekende merken professionele beeldschermen in allerlei afmetingen. Zij hebben ook twee speciale schermen in hun assortiment, namelijk een iPhone-style informatiezuil en een invite display. Ontdek de verschillen en mogelijkheden via de website.

https://infoscreens.nl/