Kirkels Internet Marketing
Image default
Woningen

Wij zijn een toonaangevend vastgoedbedrijf

Wij zijn een van de toonaangevende bedrijven op de onroerendgoedmarkt en bieden alleen onroerend goed aan van betrouwbare ontwikkelaars en eigenaren in populaire centra van het land. Het succes van het werk is gebaseerd op hoge professionaliteit, onberispelijke reputatie, jarenlange ervaring, uitstekende kennis van de lokale markt, gegarandeerde kwaliteit van de geleverde diensten. De belangrijkste waarde voor ons bedrijf zijn onze klanten en investeerders, daarom hebben we aandacht voor de behoeften van onze klanten en breiden we de lijst met diensten die we leveren voortdurend uit. We vertrouwen alleen op langdurige relaties en zullen ervoor zorgen dat uw investering zo winstgevend, comfortabel en veilig mogelijk is. Elk van onze klanten is ons dierbaar, dus we doen er alles aan om aan al uw behoeften en wensen te voldoen, met een breed scala aan eigendommen en een individuele benadering voor elke klant. Wij selecteren niet alleen woningen die aan al uw wensen voldoen, maar bieden ook een volledig pakket aan diensten voor de aankoop van onroerend goed, van advies en een gratis studiereis van onroerend goed tot het kopen van meubels en het verhuren van uw nieuwe woning!

Wij zijn een toonaangevend vastgoedbedrijf dat gespecialiseerd is in het leveren van een volledig scala aan diensten met betrekking tot de aan- of verkoop van onroerend goed. Het bedrijf is opgericht in 1993. en is lid van grote internationale vastgoedorganisaties met jarenlange succesvolle ervaring in de vastgoedmarkt.
Ons aanbod: eigendommen in zee-, ski-, spa- en golfresorts, land-, commerciële en stedelijke eigendommen over de hele wereld. We bieden een breed scala aan diensten en professioneel advies over alle kwesties die verband houden met de aankoop van onroerend goed in het buitenland. Advies en volledige juridische ondersteuning van de transactie vindt plaats op het hoofdkantoor van buitenlands onroerend goed.

 

 

 

Huis te huur

https://be.propenda.com/