Kirkels Internet Marketing
Image default
Attracties

Waarom is Amsterdam enorm populaire bestemming voor reizigers die goedkoop willen reizen?

Amsterdam is een enorm populaire bestemming voor budgetreizigers. De kosmopolitische sfeer van de stad, gekoppeld aan de reputatie van creativiteit, heeft backpackers op weg naar de Nederlandse hoofdstad in hun portemonnee. Het is de vijfde meest populaire bestemming in Europa en verwelkomt meer dan vier miljoen reizigers per jaar, die zich allemaal komen verwonderen over de diverse en levendige cultuur van de stad.

Wat kun je allemaal bewonderen in het mooie Amsterdam? Wat is er te doen?

Een van de belangrijkste culturele attracties van Amsterdam is het doolhof van grachten die zich een weg door de stad banen en vele uren kunnen worden besteed aan het verkennen van de waterwegen die de hoofdstad verdelen. Reizigers kunnen langs de route van de grachten slingeren en stoppen om te winkelen in de warenhuizen die nu in historische 19e eeuwse gebouwen zijn gevestigd. Voor degenen met een meer eigentijdsesmaak, zal een bezoek aan de cutting-edge design winkels boeien en verbazen.

Kunst en musea zijn zeer uitgebreid te bewonderen

Liefhebbers van traditionele kunst kunnen een bezoekje brengen aan de beste musea van nederland zoas het Van Gogh Museum, dat het leven en werk van de beroemde kunstenaar in kaart brengt en de meest uitgebreide collectie van zijn schilderijen ter wereld herbergt.
Voor een moderne creatieve ervaring wordt de nieuwste innovatie in de hedendaagse kunst gevierd in het Electric Ladyland: Het Eerste Museum voor Fluorescerende Kunst en het Stedelijk Museum, dat bekend staat om zijn Andy Warhol pop-art tentoonstellingen.
Ook het Rijksmuseum Amsterdam zal kunstliefhebbers in vervoering brengen en is de ultieme ervaring op het gebied van Nederlandse traditionele kunst en ambacht, terwijl de historische ontroering van de Tweede Wereldoorlog in het Anne Frank Huis tot leven wordt gewekt.

Leer ook de donkere kanten kennen van de Stad

Amsterdam staat ook bekend om zijn coffeeshops waar veel backpackers ervoor kiezen om hun beperkte koopkracht te focussen. De unieke koopwaar die verkrijgbaar is, staat symbool voor de liberale opvattingen die Amsterdam beroemd maken. Mensen uit de hele wereld komen hier en in de rosse buurt, die gecentreerd is in De Wallen, het leven observeren. Een meer conventioneel avondje uit kan worden genoten op de Albert Cuypmarkt in de Pijp. In de buurt is er een overvloed aan hippe cafés met funk-dj’s die het jonge publiek in vervoering brengen.

Vervoer en verblijf zijn ver ontwikkeld. Kijk goed waar je naar zoekt!

Amsterdam heeft een goed ontwikkeld fietsnetwerk en de fiets is voor velen het gekozen vervoermiddel in de kronkelende straten van deze vlakke stad. Als backpackers eenmaal over wielen beschikken, kunnen ze tussen de vele onafhankelijke Amsterdamse hostels reizen, die origineel van sfeer zijn en relatief goedkoop. Het is misschien de moeite waard om op te merken dat een hostel in Amsterdam drie procent in rekening brengt voor mensen die met een creditcard betalen, maar meestal beschikken ze over goede faciliteiten, zoals internet en televisie.

https://ticketforsale.nl/