Kirkels Internet Marketing
Image default
Artikel marketing

Schoenen meenemen op een stedentrip

Stedentrips zijn leuk om te doen. Je gaat lekker voor een paar dagen naar een stad in het buitenland waar je nog niet eerder bent geweest. Iedereen heeft z’n eigen invulling van een stedentrip. Sommige mensen houden ervan om alles over de betreffende stad te weten te komen, bijvoorbeeld door een tour te doen met een gids en bezienswaardigheden te bezoeken. Andere mensen komen meer voor het lekkere eten en de ontspanning, en lopen het liefst van ontbijttentje, naar koffiezaakje om vervolgens op zoek te gaan naar een leuk lunch restaurantje. Ook zijn er mensen die het meest genieten van een stedentrip als ze lekker veel kunnen shoppen. Van winkel naar winkel lopen ze de drukbezochte winkelstraten van de stad door.

Wat jouw wensen ook zijn voor een stedentrip heeft invloed op wat je mee moet nemen. Veel mensen hebben last van inpakstress. Op een stedentrip neem je vaak geen grote koffer mee, want die moet in het ruim en dat kost veel geld. En als je maar een paar dagen gaat, is dat ook niet nodig. Maar om alle leuke outfits in je trolley te proppen is niet altijd makkelijk.

Denk dus goed na over je outfits. Het is slim om niet losse kledingstukken mee te nemen, maar setjes die je van tevoren al bij elkaar gezocht hebt. Zo neem je geen kleding mee die je niet gaat dragen. Schoenen nemen altijd veel ruimte in. Als je meer dan één paar mee wilt nemen, is het dus slim om het grootste paar aan te trekken tijdens de vlucht, want dan hoef je die niet in te pakken. Een stedentrip is wel een beetje een aanslag op je schoenen, omdat je zoveel loopt. Als ze lelijk zijn geworden, gooi ze dan niet meteen weg, maar gebruik verf voor schoenen zoals angelus leerverf om je schoenen weer een mooi kleurtje te geven, zodat je de slijtage niet meer ziet!

https://www.leerverfshop.nl/