Kirkels Internet Marketing
Image default
Artikel marketing

Riet op je dak

Bij een rieten dak denkt men vaak een schuur ergens in het boerenland, maar er zijn steeds meer huizen met een rieten dak. Huiseigenaren zien de charme van een dergelijke dakbedekking en willen dat dan ook op hun woning, helaas voor velen is dit niet echt houdbaar, zij wonen bijvoorbeeld in een rijtjeshuis, waar het hebben van een rieten dak niet echt mogelijk is. De techniek wordt vaak toepast op villa’s, dit geeft de villa’s een warme uitstraling, hierdoor ziet het extra uitnodigend uit. Men vindt de duurzaamheid ook steeds belangrijker, een rieten dak is duurzaam. Het is gemaakt van natuurlijke producten, waardoor dit iets extra’s geeft, men is zich hiervan bewust en gaan om die reden vaker een rieten dak mooi vinden.

Een bedrijf die al haar ziel en zaligheid stopt in rieten daken is Van den Bergh, zij zijn al een aantal jaar actief op het gebied van rieten dakbedekking, zij nemen vrijwel alle projecten aan. Zij zijn zeer gepassioneerd over rieten daken en zijn dan ook trots dat zij dit eeuwenoude ambacht mogen en kunnen uitvoeren. Ondanks het feit dat rietdekken een zwaar beroep is, voelen zij zich vereerd om dit uit te voeren.

Op de website van Van den Bergh is veel informatie te vinden over het plaatsen van een rieten dak, zij geven een aantal projecten weer. Verder bieden zij enkele andere services aan op het gebied van onderhoud, zo geld dat als u een rieten dak laat maken door Van den Bergh, bent u voorzien van een aantal jaar onderhoud aan uw dak. U kunt ook gemakkelijk een afspraak met hen maken en zo een offerte opstellen die bij uw huis past. Ook leggen zij een aantal praktische dingen uit op het gebied van een rieten dak. Bezoek daarom rietwerk.nl voor meer informatie en vindt uit of een rieten dak op uw huis geplaatst kan worden.

http://www.rietwerk.nl/