Kirkels Internet Marketing
Image default
Online marketing

Online marketing

Ik wil graag hoger in Google komen, alleen weet ik nog niet zo goed hoe. Ik ben op zoek naar een bedrijf die mij uitleg kan geven daar over of die dat zelfs voor mij kan doen. Als het goed is hebben we het dan over een online marketingbureau die dat doet. Ik heb namelijk van een kennis/klant vernomen dat wanneer je hoger komt in Google op een zoekwoord dat veel mensen zoeken per maand, je veel meer klanten kan werven. Dat is toch wel mijn doel. Dit is dus een mooie manier om dat allemaal te realiseren. Ik ben dus op zoek gegaan naar een online marketingbureau die mij kan helpen en ik heb gezien dat er een goede in Veenendaal zit, volgens de recensies, maar ik weet het nog niet 100% zeker.

 

Zoeken op online marketing

Ik ben gaan zoeken op online marketing en kwam inderdaad al het bedrijf tegen dat ik voor ogen had. Namelijk Doelbewust Online Marketing in Veenendaal. Dat bedrijf bied een garantie dat jij hoger komt te staan in Google, maar ze garanderen je geen nummer 1 plaats, want dat is afhankelijk van de concurrentie. Zij doen voor jou een gratis zoekwoordonderzoek waarbij je kan zien welk zoekwoord je het beste kan gebruiken om hoog komen te staan in Google met als resultaat meer klanten te krijgen. Doelbewust is dus de maand erop meteen voor mij aan de gang gegaan. Per de eerste van de volgende maand want dan kan je het beste je voortgang bijhouden en daar ben ik het wel mee eens. Na enkele weken zagen we al resultaten dat ik vanuit de top 100 kwam ineens op nummer 20 stond. Echt leuk om te zien. Ze hebben een site waarbij je van elke klant de vooruitgang in Google kan zien.

 

Resultaat

Na een paar maanden was het zo ver. Ik wilde graag stoppen met de marketing omdat ik er genoeg geld aan had uitgegeven en ik ben gewoon op de 2de plaats in Google geëindigd. Ik kwam buiten de top 100. Toch wel weer een goed gevoel gekregen en Doelbewust heel erg bedankt voor de goede service en het geweldige resultaat! Ik beveel Doelbewust iedereen aan die ook hoger wil komen in Google!