Kirkels Internet Marketing
Image default
Online marketing

Online Marketing bureau

Sinds kort zoeken wij een online marketing bureau, want wij willen hoger komen in Google. Wij willen dit doen door middel van zoekmachine optimalisatie. We zijn een bedrijf voor inrichting in huis, met onder anderen raamdecoratie, vloeren, vloerbedekking en nog meer aan accessoires. Onze website werd gemaakt door een bedrijf in de buurt en die gingen ook aan de slag met onze SEO. Dat houdt in zoekmachine optimalisatie. Hoe beter dat is, en hoe meer aandacht er besteden wordt hoe makkelijker je hoog in Google kunt komen, dus ook gevonden wordt door nieuwe potentiele klanten die met een bepaald zoekwoord zoeken op internet. Dat is ook wat het bedrijf voor ons moest doen. Helaas ging dat mis en zijn wij ons geld kwijt. Dat bedrijf was niet heel goed voor online marketing en we kregen geen bezoekers.

 

Doelbewust Online Marketing

Door opnieuw te zoeken in Google kwam ik dit keer Doelbewust online marketing tegen. Een bedrijf gericht op zoekmachine optimalisatie, sociale media en nog veel meer, met name alles wat kan helpen om met jouw bedrijf in de top posities van Google te komen.

 

Snel heb ik contact opgenomen met het bedrijf om wat meer informatie te krijgen. Via de telefoon werd het mij verteld dat ze mijn probleem erkennen en zeker willen helpen. Eerst moest er een marketing scan komen, om te kijken of alles op de site klopt en is goed geoptimaliseerd. Vervolgens zouden we aan tafel zitten om te bespreken wat de beste optie is: organisch hoog in Google te komen met SEO, of gebruik te maken van AdWords en te gaan adverteren via Google.  

 

Doelbewust is een echte aanrader!

Ik kan garanderen dat doebewust.nl een echte aanrader is! Het team is vrij snel aan de slag gegaan met ons website en met SEO. Na één maand was er al een groot verschil te zien.

 

We zijn blij dat we Doelbewust hebben gevonden, en raden het zeker aan collega’s ook.