Kirkels Internet Marketing
Image default
Online marketing

Haal jij wel alles uit LinkedIn en Instagram?

Adverteren op LinkedIn vergt een zorgvuldige voorbereiding. Er is namelijk van alles mogelijk en het is niet in alle gevallen noodzakelijk alle opties toe te passen. Een schets van de manieren om LinkedIn in te zetten voor advertentiedoeleinden.

1. Een advertentie plaatsen in het LinkedIn nieuwsoverzicht. Groot pluspunt is dat je advertentie als een ‘normaal’ nieuwsbericht opgemaakt kan worden en dus veel lezers zal trekken. Je kunt hierbij mooie afbeeldingen toevoegen en preview-links gebruiken zodat geïnteresseerden in één klik op jouw website komen.

2. Een LinkedIn tekstadvertentie. Met deze variant bent je vast bekend. Een aandachttrekkende kop / hoofdregel, een compacte tekst en een subtiele afbeelding om het compleet te maken. Met tekstadvertenties vergroot je absoluut je zichtbaarheid op LinkedIn.

3. Leadadvertenties zijn relatief nieuw. Deze berichten verschijnen niet in het algemene gedeelte van LinkedIn. Je richt je met een lead persoonlijk tot jouw doelgroep. Jouw relaties krijgen de boodschap in hun individuele inbox. Een andere naam voor lead adverteren is sponsored inmail. Er hangt een prijskaartje aan, maar daar krijg je dan ook wat voor terug. Leadadvertenties zijn bewezen effectief.

Your Business Online is een vertrouwde partij als het gaat om LinkedIn en Instagram uitbesteden. Instagram is enorm populair. Wil je een zo groot mogelijke doelgroep bereiken, dan moet je je laten zien op ‘Insta’. En niet alleen met een berichtje. Juist filmpjes en foto’s worden enorm gewaardeerd. Goede plaatjes schieten kost tijd, tijd die jij waarschijnlijk niet hebt. Precies daarom is het uitbesteden van je social media aan YBO zo’n goed idee. Wat deze firma jou te bieden heeft? In ieder geval:

· expertise en ervaring met Facebook, Instagram, Whatsapp, Twitter, LinkedIn, YouTube;

· een grote groep tevreden en trouwe klanten die bewijzen dat YBO weet waar het mee bezig is;

· een persoonlijk aanspreekpunt oftewel één persoon die jou continu op de hoogte houdt van hoe het er voor staat met jouw social media pagina’s en de strategieën die ingezet zijn.

https://www.yourbusinessonline.nl