Kirkels Internet Marketing
Image default
Management

Low budget business

lowbudgetbedrijf

 

1. Persoonlijke chef

Voor deze business moet je wekelijkse of dagelijkse maaltijden plannen en bereiden voor je klanten, dus sterke kookvaardigheden en een praktische kennis van voeding en speciale diëten zijn een must. Je hoeft niet per se afgestudeerd te zijn aan de culinaire school, maar het hebben van een aantal kooklessen zal je geloofwaardigheid vergroten. Hoewel je misschien wat moet reizen van en naar supermarkten en huizen van klanten, moeten je klanten de kosten van de ingrediënten betalen, naast je servicekosten.

 

TipTip: Om als chef-kok aan de slag te gaan, hoeft u geen Michelinster te hebben. Koken en bakken is over de hele wereld een populaire hobby, vooral in plaatsen als Italië en Zweden. Veel amateurkoks kunnen professionals worden door anderen hun gerechten te laten proeven op beurzen of evenementen.

 

2. Vertaaldienst

Als je een tweede taal vloeiend spreekt, kun je werk vinden in het omzetten van geschreven en gesproken woorden van de ene taal naar de andere. De verbreding van internationale banden en een toename van het aantal niet-Engelssprekenden in de VS maken dit tot een snelgroeiend vakgebied, waarbij het Bureau of Labor Statistics een groei van 19% voorspelt tegen 2028. Je kunt je eigen onafhankelijke dienst beginnen en jezelf op de markt brengen bij bedrijven, scholen, ziekenhuizen, rechtszalen en conferentiecentra.

 

3. Software opleiding

Ben je bedreven in een zeer gespecialiseerd softwareprogramma? Er is een groeiende vraag naar training van amateurs en professionals die hun vaardigheden willen uitbreiden. Er zijn technische handleidingen beschikbaar voor programma’s als QuickBooks en Final Cut Pro, maar deze zijn vaak duur en moeilijk te begrijpen voor de gemiddelde gebruiker. Plan kleine groepsworkshops of privé-sessies, en reken per uur wanneer je een volledige tutorial van het programma geeft. Geduld en een goede persoonlijkheid zijn van cruciaal belang.

 

4. Muzieklessen

Voor de muzikaal begaafden kan het aanbieden van lessen aan anderen die een instrument willen leren een geweldige bron van extra inkomsten zijn. Tenzij je pianoles geeft, kunnen studenten waarschijnlijk hun eigen instrumenten meenemen naar je huis voor lessen van een uur. Leg een voorraad aan van bladmuziek of zangboeken in verschillende genres en gericht op verschillende vaardigheidsniveaus, zodat je een brede selectie kunt aanbieden voor je potentiële klanten. Zanglessen kunnen ook veel geld in het laatje brengen als je jezelf op de markt brengt bij lokale middelbare scholen en community theatergroepen.

 

5. Adviseur duurzaamheid

In de afgelopen jaren hebben bedrijven in het hele land hun impact op het milieu onder de loep genomen. Milieuvriendelijke bedrijfsoplossingen zijn echter vaak onbetaalbaar duur, zelfs voor de grootste ondernemingen, en bedrijven van elke omvang zijn op zoek naar deskundigen om hen te adviseren. Duurzaamheidsconsultants hebben zeer uiteenlopende achtergronden, van management tot engineering, wat betekent dat praktische vaardigheden en ervaring belangrijker zijn dan een specifieke graad.

 

6. Boekhoudkundige diensten

In tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht, hoef je geen beëdigd accountant te zijn om als freelance boekhouder te werken. Het enige wat je nodig hebt is een neus voor cijfers en praktische kennis van basis boekhoudkundige taken (hoewel een associate degree in boekhouding of de equivalente bedrijfservaring de voorkeur verdienen). Dit zijn enkele van de diensten die je als uitbestede boekhouder zou kunnen aanbieden:

 

Onderhouden van boekhoudsoftware en archiefsystemen

Uitgeven van financiële overzichten

Balansen opmaken

Loonlijst verwerken

 

7. Digitale marketingdiensten

Als u ervaring hebt op het gebied van marketing, is een solo digitaal marketingbureau een goedkoop bedrijfsidee dat u in een mum van tijd van de grond kunt krijgen. Als u geen achtergrond hebt in marketing maar wel geïnteresseerd bent in het vakgebied, kunt u betaalbare online cursussen volgen om uw vaardigheden te ontwikkelen. Een van de beste en tegelijkertijd meest uitdagende dingen aan marketing is dat het altijd in ontwikkeling is. Daarom, als je een talent hebt voor verhalen vertellen en leren, is een digitaal marketing bedrijf een bedrijf dat je snel en goedkoop kunt starten.

 

Wist u dat? Hobbyisten over de hele wereld kunnen dingen die ze voor hun plezier doen te gelde maken onder de paraplu van digitale marketing, van podcasting tot bloggen tot fotografie. Hebt u een hobby die u kunt omzetten in een nevenactiviteit?


 

 

business management 

vacatures

auto verkopen

 

https://www.newbusinessmanagement.com/