Kirkels Internet Marketing
Image default
Zakelijk

Led reclame scherm kopen bij Leddisplayexpert

 

Als u van plan bent een led reclame scherm te kopen dan weet ik nog wel een bedrijf waar u terecht kan. https://www.leddisplayexpert.nl 

Op hun website zie je wal voor verschillende soorten led schermen er te koop zijn. Dan kom je er ook achter dat er dus heel veel verschillen zijn en dat je je dus goed moet laten voorlichten voor je een led reclame scherm aanschaft. Als je dat niet doet dan kan het dus zijn dat je later niet tevreden bent omdat het led scherm niet precies doet wat u wilt.

Dit kan liggen aan een verkeerde aansturing of aan een verkeerde pixelgrootte waard oor u of te veel betaald omdat de pixelgrootte te klein is of dat het beeld niet mooi is van de afstand waar het meestal op wordt bekeken omdat de pixelgrootte te groot is en je dus een soort raster ziet in plaats van 1 mooie afbeelding of video.

Leddisplayexpert geeft op de website heel goed en duidelijk aan wat de verschillen zijn. Ook heeft elk product zijn eigen pagina. Heel overzichtelijk.

Indoor of outdoor led reclame scherm

Led reclame schermen worden zowel binnen als buiten gebruikt. Afhankelijk hiervan heeft u een bepaald type led scherm nodig. Hier zit dus een groot verschil in. Het grootste en belangrijkste verschil is de lichtsterkte. Als u een buiten led reclame scherm binnen gaat gebruiken zal u zien dat het veel te fel is en u deze lichtsterkte niet nodig heeft. Als het goed is is het led scherm wel te dimmen dus kan het nog wel bruikbaar zijn. Andersom is het een groter probleem. Een led reclame scherm dat voor binnen bedoeld is is veel te zwak voor een buiten toepassing. U zult zien dat bij fel daglicht het led reclame scherm veel te zwak is en dus flets overkomt. In een bewolkte omgeving is het nog wel te doen. Daarnaast is een belangrijk verschil dat een buiten reclame led scherm waterdicht is. Als u een binnen reclame scherm buiten hangt en het is niet waterdicht dan zal het na een regenbui gelijk uitvallen door kortsluiting. Niet alle de modules waar de leds op zitten moeten waterdicht zijn maar ook de kast waar de modules op zijn gemonteerd moet waterdicht zijn. De waterdichtheid van een scherm wordt ook vaak aangegeven met een IP waarde. Zo is IP 65 spatwaterdicht en is IP67 geheel waterdicht en kan het onderwater worden gehouden. Deze laatste toepassing zorgt ervoor dat er echt geen vocht in kan komen wat een groot voordeel is.