Kirkels Internet Marketing
Image default
Kinderen

Een leuke kinderopvang in de buurt

Er zijn veel goede kinderopvangen in heel Nederland. In de buurt van Rotterdam zijn er ook een paar leuke kinderopvangen. Maar de kinderopvang de groene tuin is de allerbeste kinderopvang van Rotterdam volgens de kinderen en de ouders. De medewerkers zeggen ook dat de kinderopvang echt netjes is en schoon.Het gebouw wordt elke dag goed opgeruimd. De airco werkt goed en de deur is bijna altijd open, zodat de kinderen naar binnen en buiten kunnen. De kinderen doen veel leerzame activiteiten en leren veel op de kinderopvang. De kinderen eten ook elke dag gezond. Ze krijgen allemaal soorten fruit zoals: appels en bananen. 

Openingstijden kinderopvang 

De kinderopvang is van kwart over vijf s ochtends  tot en met kwart over zes s avonds open. Je kan al vroeg voor werkt je kind brengen naar de kinderopvang waar hij veilig is en blij en na het werk kan je hem weer ophalen. De meeste kinderen die willen liever nog zelfs langer bij de kinderopvang blijven maar de ouders moeten de kinderen meesleuren om ze te laten komen. De kinderopvang heeft vier verschillende gebouwen in Rotterdam dus als je in Rotterdam woont dan is er vast een kinderopvang dichtbij je huis.

Medewerkers 

De mensen die werken voor de kinderopvang die zijn allemaal goed ingelicht over de kinderen over hoe je goed met bepaalde kinderen moet omgaan. De kinderen zijn allemaal natuurlijk anders dan iedereen. De medewerkers hebben allemaal een goede opleiding gedaan en iedereen heeft zijn eigen specialiteit. Sommige kunnen goed met kinderen praten en ze tot rust stellen als ze boos of verdrietig zijn. De andere kunnen beter bijvoorbeeld goed vrienden worden met kinderen en makkelijk dus ook met hen praten. De medewerkers hebben allemaal hun diploma gehaald van hun opleiding dus ze mogen officieel kinderen lesgeven.