Kirkels Internet Marketing
Image default
Woning en Tuin

Een grote wens: een huis kopen in borne

In het twentse land ligt een parel van een dorp, en er zijn veel belangstellenden voor een huis kopen in borne. En dat is niet zo gek. Borne is een heel gezellig, kleinschalig dorp, waar het prettig wonen is. Veel bedrijvigheid, veel middenstand, gezellige winkeltjes, en alle voorzieningen die een dorp zich kan wensen. Het is heel begrijpelijk dat veel mensen graag een huis willen kopen in borne. Er is ook een redelijk aanbod, in zowel nieuwbouw als ook in bestaande woningen. Voor iedereen die een huis wil kopen in borne is er wel een geschikte woning.

Prijzen woningen bovengemiddeld

Borne is een bemiddeld dorp, en dat is ook te merken aan de vraagprijzen van de te koop staande woningen. Degene die graag een huis wil kopen in borne moet in de buidel tasten. De kwaliteit van de meeste woningen is gemiddeld tot goed, de inwoners van borne gaan over het algemeen goed met hun woning om. ER wordt regelmatig onderhoud gepleegd, de tuinen zien er allemaal verzorgd uit, een uitzondering daar gelaten. Er is sprake van een lichte vorm van sociale controle, maar niet zo erg dat het irritant wordt of lastig om in te leven. Het is vriendelijk bedoeld. Maar voor degenen die graag een huis willen kopen in borne eigenlijk wel het vermelden waad. Het is de sfeer van het dorp, de families die er al eeuwenlang wonen, hun kinderen en kleinkinderen wonen er ook. En dat zla ook altijd wel zo blijven. Het is gewoon hele prettig wonen in borne, en als er niet een dringende reden is om te vertrekken doet men dat ook niet.

Borne is een bezoek meer dan waard. Er is cultuur, er wordt veel aandacht besteed aan de verzorging van het dorp. Zeker een rondritje waard!