Kirkels Internet Marketing
Image default
Aanbiedingen

Deze specialist levert u een re-board display op maat

Wanneer u net een nieuw product heeft gelanceerd, wilt u dit natuurlijk op een bijzondere wijze onder de aandacht brengen, om de kans op verkoop te vergroten. Maar hoe spreekt u consumenten nu het best aan? Het winkellandschap is zo groot en het aanbod aan producten wordt alleen maar uitgebreider. Hoe zorgt u er nu voor dat u met uw product de aandacht trekt van potentiële klanten? De professionals van Global Creations weten wel raad. Al ruim 20 jaar zijn zij namelijk gespecialiseerd in full-service instore communicatie en hebben zij er voor gezorgd dat al vele producten op unieke wijze een plekje in de spotlight kregen.

Promotiemateriaal voor een scala aan producten

Global Creations levert displays op maat, zoals een display dat is vervaardigd uit re-board, kunststof of metaal. Van snoepgoed en andere etenswaren tot design brillen en sieraden: de specialist heeft al voor een breed scala aan producten originele displays ontworpen, afgestemd op de wensen van de klant. Elk display wordt vervaardigd uit een materiaal naar keuze, zoals re-board, en wordt volledig ontworpen aan de hand van zowel het eisenlijstje van de klant als de unieke eigenschappen van het product. De mogelijkheden wat betreft tot displays zijn vrijwel eindeloos. Zo kunt u het display zo kleurrijk maken als u wilt, bepaalt u zelf de grootte en kiest u ook zelf de bedrukking van het promotiemateriaal. Alles waardoor uw product zo goed mogelijk uit de verf komt.

Ontdek alle mogelijkheden

Zou u graag een display van re-board of een ander materiaal om maat willen laten ontwerpen en produceren? In dit geval gaan de professionals van Global Creations graag voor u aan de slag. Zij verzinnen voor u een uniek design en leveren u een display op maat, waarmee u uw nieuwe product écht in de spotlight zet. Mocht u vragen, opmerkingen of behoefte aan verdere informatie hebben, neem dan gerust contact op met de specialisten. Zij helpen u graag verder!