Kirkels Internet Marketing
Image default
Banen en opleidingen

De scriptiebegeleiding tarieven zijn erg scherp

Je gaat eindelijk afstuderen, wat ontzettend spannend! Wij kunnen ons goed voorstellen dat je een beetje zenuwachtig bent voor dit jaar, omdat het hier allemaal van op aan komt. Je hebt een aantal jaren hard in de schoolbanken zitten werken om te zorgen dat je genoeg kennis en ervaring kon opdoen, om te zorgen dat je dit aankomende jaar succesvol kunt gaan afronden. Dat betekent dat je hard moet werken en dat er een heleboel op het spel staat. Je dient een scriptie te gaan schrijven en dat kan je doen door middel van je eigen begeleider die je van school krijgt toegewezen en daarnaast je eigen wils- en daadkracht. Lukt dat niet dan is dat niet direct een probleem, want de scriptiebegeleider kan je helpen. Wij bieden duidelijke en scherpe scriptiebegeleiding tarieven aan, om het studenten zo gemakkelijk mogelijk te maken om aan ons hulp te vragen met het behalen van het vierde jaar van het hbo of het derde jaar van de universiteit.

Studenten

De scriptiebegeleiding tarieven worden relatief laag gehouden, omdat de doelgroep waar wij ons op richten studenten zijn. Studenten hebben vaak minder geld te besteden en zitten krap bij kas. Uiteraard kunnen we de begeleiding niet helemaal gratis aanbieden, maar je moet weten dat er zeker rekening mee is gehouden bij het vaststellen van de scriptiebegeleiding tarieven. Je zal samen met een coach gaan kijken naar het probleem van het bedrijf waar jij stage bij loopt.

Onderzoek

Het probleem van het bedrijf van je stageadres is onwijs belangrijk bij het bepalen van een goede onderzoeksvraag en strategie. Wil je bijvoorbeeld een onderzoek doen naar de interne communicatie van een bedrijf, dan dien je eerst te weten wat er daar precies misgaat op dit moment, voordat je kunt gaan aangeven wat je allemaal wenst te onderzoeken. Kijk op de site voor de scriptiebegeleiding tarieven.