Kirkels Internet Marketing
Image default
Banen en opleidingen

Business Development Manager

Introductie

Saint-Gobain is een wereldleider in hoogwaardige bouwmaterialen en innovatieve oplossingen. Deze Franse multinational ontwerpt, produceert en distribueert al meer dan 350 jaar bouwmaterialen (glas, keramiek, plastic, stucwerk, enz.) En doordachte oplossingen, is actief in meer dan 60 landen en behoort tot de top 100 van de wereld. Een van de industriële bedrijven met 180.000 werknemers.

Saint-Gobain architectonisch glas BENELUX en andere bekende merken, zoals Gyproc en Isover, maken deel uit van deze multinational en een van ’s werelds toonaangevende glasfabrikanten. Saint-Gobain Architectural Glass is een netwerk van 7 bedrijven dat actief is in glasverwerking en -distributie in de professionele architectuur- en interieurwereld.

De business unit Glass World is een nieuwe afdeling die gespecialiseerd is in het leveren van innovatieve en goed ontworpen glassystemen die bijdragen aan het creëren van comfortabele en duurzame leefruimtes. Gezien het enorme potentieel in de markt en de diepgaande technische kennis van de Saint-Gobain Group, is de business unit in volle gang en heeft ze ambitieuze groeiambities bepaald.

Om deze ambities waar te maken, verwachten ze deze start-up unit te versterken met de hulp van een verantwoordelijke business development manager (m / v / x)

Functie

Als business development manager onderzoek je vanuit het niets nieuwe concepten: op basis van je marktkennis en marktanalyse plan je verschillende doelmarktsegmenten (projectmarkt, badkamergroothandel en interieurarchitect). Op basis van marktinput kunt u nieuwe concepten verder vormgeven en weet u deze succesvol op de markt te brengen.

U kunt gerichte kansen identificeren om de “totaalglasoplossingen” -activiteit naar een hoger niveau te tillen. Je vertaalt deze kansen naar concrete projecten en implementeert ze op een duurzame en rendabele manier.

U heeft blijk gegeven van een gedegen kennis van groeistrategieën bij het ontwikkelen van nieuwe producten en diensten, het definiëren van nieuwe bedrijfsmodellen en het aantrekken van nieuwe klanten om strategische partnerschappen aan te gaan.

Op basis van jouw oplossingsgericht en resultaatgericht denken en doen kun je alle oplossingen omzetten in succes. Je weet intern, economisch denken en technische expertise vlot met elkaar te verbinden in marktgerichte verbindingen.

Profiel

  • Je hebt een masterdiploma en hebt bedrijfservaring in architectuur, interieurontwerp of projectmanagement. Technische affiniteit en economisch zakelijk denken vormen een perfecte aanvulling op uw ondernemersmentaliteit.
  • U kunt vraagstukken kritisch en analytisch aanpakken en u kunt vertrouwen op uw grondige kennis van datamanagement en marktanalyse. Je presenteert jezelf als klant- en servicegericht persoon.
  • Je kenmerkt zich door creativiteit en flexibiliteit, met gevoel voor architectuur en interieur. Een gedegen zakelijk inzicht kan ervoor zorgen dat u waarde toevoegt aan de ontwikkeling van de afdeling.
  • Je verkoopt de totaaloplossing op een gedreven en vlotte manier met een ervaren instelling. U gaat een partnerschap met u aan om toegevoegde waarde en persoonlijke connecties te tonen.
  • Je hebt motivatie en groeipotentieel getoond op zowel bedrijfsresultaten als persoonlijk niveau.
  • Je communiceert op een overtuigende manier met anderen in het Nederlands en Frans.

Aanbod

  • Met een positie in een stabiele internationale industriële groep, kunt u vanaf het begin een nieuwe business unit opzetten.
  • U krijgt de kans om uw expertise en vaardigheden te verbeteren in een omgeving waarin u een verschil kunt maken. Uw meerwaarde maakt u tot een groot succes.
  • Een omgeving met verschillende interessante verbindingen en een duurzame toekomst.
  • Naast zakelijke kansen kunt u natuurlijk ook goede beloningen verwachten.

https://www.vindazo.be/vacatures/business-development-manager.html