Kirkels Internet Marketing
Image default
Groothandel

Dankzij de koeltoonbank zien uw klanten welke producten u aanbiedt

Heeft u een horecaonderneming waar u versproducten aan uw klanten wilt aanbieden? Wilt u een lunchruimte inrichten in een ziekenhuis, kantoorpand of zorginstellingen waar mensen versbereide broodjes, salades en meer kunnen aanschaffen? Of wilt u in uw supermarkt of groothandel ervoor zorgen dat klanten al uw producten zelf kunnen pakken terwijl ze optimaal gekoeld worden? In al deze gevallen is een koeltoonbank de perfecte uitkomst! Bij Koeltechnisch Buro Midden Nederland bent u verzekerd van een totaalconcept. Deze koeltechnici staan voor u klaar van aanschaf tot levering en van onderhoud tot reparatie.

Waarom is een koeltoonbank de meest geschikte optie?

Het grote voordeel van een koeltoonbank is dat deze werkt op basis van luchtcirculatie. Hierbij wordt er gekoelde lucht door de hooggeplaatste ventilatoren in de koeltoonbank geblazen waarna deze door een afzuigsysteem over de producten ‘heen wordt gezogen’. Dit zorgt voor een continue temperatuur waardoor uw producten vers blijven. Ieder product verkeert in optimale staat. De koeltoonbank die u bij Koeltechnisch Buro Midden Nederland aan kunt schaffen is geschikt voor het koelen van onder andere groente en fruit, verpakte vleeswaren, frisdranken en snacks. Het is de ideale oplossing wanneer u uw klanten wilt laten zien wat er allemaal verkrijgbaar is, zonder de kwaliteit ervan te verminderen. Bovendien kunt u voor piekmomenten vooruit werken door bijvoorbeeld broodjes, dranken en andere eet- en drinkwaren op voorhand klaar te maken. Ideaal wanneer het rond lunchtijd erg druk is.

Vraag een advies op maat aan

Bij Koeltechnisch Buro Midden Nederland heeft u keuze uit verschillende soorten koeltoonbanken. Vraag daarom een advies op maat aan bij een van de deskundige koeltechnici die dit bedrijf rijk is. Zij staan voor u klaar in de showroom te Ingen, gelegen tussen Utrecht en Nijmegen. Uiteraard staat het u ook vrij om telefonisch of per e-mail contact op te nemen. Ook dan worden uw vragen gewoon beantwoord. U weet het: voor een koeltoonbank moet u bij Koeltechnisch Buro Midden Nederland zijn!

https://middennederland.nl/