Kirkels Internet Marketing
Image default
Industrie

Chroom-6 en dieselmotoremissie laat u saneren door specialisten

De specialisten van Gom Specialistische Reiniging staan klaar om gevaarlijke stoffen binnen uw bedrijf te verwijderen; denk hierbij aan het saneren en verwijderen van chroom-6 en dieselmotoremissie. Deze specialisten hebben ruim 20 jaar ervaring en zijn het meest toekomstgerichte schoonmaakbedrijf van Nederland. U weet daarom dat u kiest voor fantastische kwaliteit en uitstekende service.

Chroom-6 laten saneren

Het saneren en verwijderen van chroom-6 is iets wat een hoge prioriteit zou moeten hebben bij ieder bedrijf. Een hoge blootstelling aan chroom-6 kan – zonder bescherming – chronische of acute, toxische effecten veroorzaken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de beschadiging aan weefsels en cellen, waardoor u diverse allergieën kunt ontwikkelen. Aangezien chroom-6 snel in de huid kan worden opgenomen, waardoor er een beschadiging aan DNA kan ontstaan, is deze stof zelfs kankerverwekkend. U zal daarom begrijpen hoe belangrijk het is om chroom-6 te saneren en te verwijderen.

Dieselmotoremissie laten saneren

Naast het saneren van chroom-6 is het verwijderen van dieselmotoremissie (DME) minstens zo belangrijk. Dieselmotoremissie bestaat uit uitlaatgassen van dieselmotoren. Het bestaat uit een mengsel van gas, damp en vaste deeltjes. In dieselmotoremissie zijn roet, zware metalen zoals arseen en seleen, PAK’s en PCB’s, enkelvoudige aromaten, aldehyde en ketonen te vinden. Kortom, dit betekent dat ook dieselmotoremissie kankerverwekkend en zeer toxisch is. Deze toxische stof veroorzaakt een hoog risico op blaas- en longkanker. Het staat dan ook op de zwarte lijst van kankerverwekkende stoffen.

Schakel de hulp van deze specialisten in

Nu u weet hoe belangrijk het is om gevaarlijke, toxische stoffen zoals chroom-6 en dieselmotoremissie te saneren en te verwijderen, schakelt u de hulp in van dit ervaren en toekomstgerichte schoonmaakbedrijf. De specialisten zorgen ervoor dat de gevaarlijke stoffen nauwkeurig én veilig worden verwijderd. Zo worden gezondheidsrisico’s voor een zeer groot deel verminderd en voorkomen. Wilt u meer informatie? Neem dan gerust eens contact op met de experts. De contactgegevens vindt u op hun website.