Kirkels Internet Marketing
Image default
Content marketing

Online bureau met focus op traffic en conversie

Een online marketing bureau is de aangewezen partij voor ondernemers die meer willen bereiken met hun online communicatie. Zo’n bureau maakt niet alleen websites en webshops, maar zorgt voor conversie! 

Meer (online) naamsbekendheid, aanvragen en verkopen. Wie wil dat nou niet? Online marketing is veel meer dan bouwen en ook meer dan zorgen dat je bovenaan in de zoekresultaten komt. 

Echte seo specialisten en weten niet alleen hoe ze een website of webshop bovenaan in Google moeten krijgen, maar ook hoe ze ervoor zorgen dat er op op het zoekresultaat geklikt wordt. En als bezoekers dan eenmaal op de website zijn, dat ze op de website of in de webshop doen wat ze moeten doen. Conversie!

Conversie wordt gerealiseerd door onder andere professionele webredactie, usability en gebruik van verleidend, relevant beeldmateriaal. Om te weten wat het beste werkt wordt er veel gemeten. Zo wordt gebruik gemaakt van Google Analytics, A/B testen en mouse-tracking tools.

Een goed bureau focust op kwaliteit in plaats van kwantiteit. Beter 100 relevante bezoekers dan 1000 irrelevante bezoekers. Daarom wordt er altijd eerst een uitgebreide zoekwoorden -en concurrentie analyse gedaan. Bij voorkeur al voor het ontwerp van de website of webshop.

Ontwikkeling van websites en webshops vindt plaats op basis van WordPress (en WooCommerce voor webshops) en Magento.

Een fullservice bureau met focus op webdesign, zoekmachine marketing en conversie optimalisatie. Een bureau dat werkt zowel voor het MKB als grote internationale, beursgenoteerde bedrijven. 

https://www.heers.nl/online-marketing-bureau/