Kirkels Internet Marketing
Image default
Bedrijven

Internationale mensen helpen integreren

Als je als international naar Nederland komt dan kan het hier nogal verwarrend zijn. Het is gigantisch overweldigend om van je eigen land en cultuur naar ons te komen. Nederland is niet altijd even warm en vriendelijk als geadverteerd is, en dat is wel eens even wennen. Zowel voor bijvoorbeeld internationale studenten als vluchtelingen. De beste manier om te integreren is door mensen te leren kennen die ervaring hebben met het land. Zowel mensen die van origine in Nederland geboren zijn als mensen die zelf door een integratietraject heen zijn gegaan en al minimaal een jaar hier zijn kunnen daar goed mee helpen. Jij dus ook. Wat kun jij voor een immigrant doen?

De juiste weg met driving school Tilburg

Allereerst kun je iemand de juiste kant opduwen. Voor een volledige integratie plaatsvind is er een overbruggingsperiode. De bruggen die je gebruikt deze periodes zijn mensen en bedrijven die goed ingesteld zijn op internationale diensten en gebruiken. Op zijn minst Engels, de meest gebruikte overbruggingstaal in Nederland, is van belang. Zo kun je bij driving school Tilburg uitkomen. Driving school Tilburg is, zoals de naam al aangeeft, ook op Engelstaligen ingesteld. Zit er een driving school bij jou in de buurt? Soortgelijke diensten, zoals een mogelijke baan waar geen Nederlands spreken geen probleem is (bedrijven zoals de Zara) kunnen immigranten gigantisch veel helpen. In andere woorden, denk in bruggen en niet in barrières.

Connecties

Naast mensen de juiste weg wijzen kun je ook een aanspreekpunt voor ze zijn. Dit kan door uren inzit, door bijvoorbeeld vrijwilligerswerk te doen bij R-Newt, een organisatie gericht op jongeren en kinderen. Bij hun kun je onder andere voorlezen en lectuur stimuleren voor immigrantkinderen. Zo leren ze sneller de Nederlandse taal en help je actief mee! Ook al gaat het erom dat je een vertrouwenspersoon bent voor mensen om iets aan te kunnen vragen, door de eerste verwarring weg te nemen en iemand vastigheid te bieden doe je al heel veel.

https://drivingschoolbreda.com/driving-school-tilburg