Kirkels Internet Marketing
Image default
Woning en Tuin

Huis kopen in Hilversum hoeft niet moeilijk te zijn bij Van der Helm & Co makelaars

Bent u al geruime tijd op zoek naar de perfecte woning voor u en in uw gezin in Hilversum of omgeving, maar bent u steeds net te laat of kunt u dit huis gewoon niet vinden? Dan moet u zeker eens contact opnemen met Van der Helm makelaardij Hilversum. Met de hulp van deze makelaar wordt een huis kopen in Hilversum erg makkelijk.

Huis kopen Hilversum met behulp van een aankoopmakelaar

Veel mensen die een woning willen kopen, gaan zelf op Funda kijken en proberen zo hun droomhuis te vinden. Als u op zoek bent naar een woning in een wijk waar heel veel mensen een woning zoeken of als u een specifiek soort woning zoekt waar heel veel vraag naar is, dan kan het erg lastig zijn om zo’n woning te bemachtigen. Een aankoopmakelaar kan dit probleem wellicht voor u oplossen. Voordat een woning op Funda geplaatst wordt, weet de aankoopmakelaar vaak al dat die betreffende woning binnenkort aangeboden zal gaan worden. De aankoopmakelaar kan u dan al informeren over deze woning voordat andere geïnteresseerden dit kunnen zien. Op deze manier bent u al die andere mensen voor en heeft u dus een grotere kans om de woning te kunnen kopen. Daarnaast is het soms ook verstandig om een aankoopmakelaar in te schakelen als je zeker wilt weten dat je geen kat in de zak koopt. Zeker als je een wat oudere woning wilt kopen, kan je weleens voor onverwachte kosten komen te staan. Een aankoopmakelaar weet heel goed waar hij of zij allemaal op moet letten. Tijdens de bezichtiging van de woning zal de aankoopmakelaar dan ook met u meegaan en u wijzen op eventuele punten die aangepakt moeten worden en dus geld gaan kosten. Zo weet u dus altijd voordat u een woning koopt of er nog extra kosten aankomen of niet. Daarnaast kan de aankoopmakelaar met de verkoopmakelaar in onderhandeling gaan over de prijs. Uiteraard zal dit wel in overleg met u gaan.

Kosten aankoopmakelaar

Uiteraard moet u de aankoopmakelaar wel betalen. Tijdens het kennismakingsgesprek (waarin u onder andere aangeeft wat voor woning u zoekt, waar deze woning moet staan en wat uw budget is) kunnen jullie een bedrag afspreken wat u de aankoopmakelaar zal betalen als er een geschikte woning gevonden is. Deze kosten zijn het dubbel en dwars waard, want u heeft nu een grotere kans om op korte termijn de perfecte woning te vinden en u zult ook geen onverwachte kosten krijgen, omdat u vooraf al weet wat er allemaal nog aan het, voor u, nieuwe huis gedaan moet worden. De kosten voor de aankoopmakelaar verdient u eigenlijk op deze manier heel eenvoudig terug.

Huis kopen Hilversum? Taxatierapport nodig!

Als u een woning gaat kopen en u heeft een hypotheek voor deze woning nodig, dan moet er een taxatierapport gemaakt worden. Dit wil de bank altijd hebben. Van der Helm makelaardij kan een taxatierapport voor u maken. Echter kan dit alleen als hij onafhankelijk is. Als deze makelaardij ook uw aankoopmakelaar is, zal dat dus niet mogelijk zijn. Hij zal u dan doorverwijzen naar een collega van hem of haar.

Makelaar Hilversum

Dus bent u op zoek naar uw droomhuis in Hilversum, bel dan snel Van der Helm makelaardij Hilversum of loop even bij hen binnen. U zal dan snel uw droomhuis vinden waar u nog heel lang met heel veel plezier kunt wonen. Veel geluk!

https://www.vanderhelm.nl/aankoop