Kirkels Internet Marketing
Image default
Internet marketing

Een combinatie van Botox en migraine?

Iedereen heeft wel eens hoofdpijn. Gelukkig gaat dit bij de meeste mensen weer snel over. Bij mensen die last hebben van migraine is dit echter niet het geval. Mensen met migraine hebben vaak dagenlang last van dezelfde, aanhoudende hoofdpijn. Mensen met migraine slikken hiervoor vaak medicijnen in de vorm van pillen die speciaal zijn gemaakt om migraine te verminderen / tegen te gaan. Maar is er geen andere mogelijkheid beschikbaar voor deze mensen, waardoor de kans op een migraine aanval verkleind / geminimaliseerd kan worden?

Faceland heeft, met behulp van de mogelijkheden van vandaag, een middel gevonden dat dit wel kan. Ook al is het effect maar tijdelijk, het werkt wel als middel om de kans op een migraine aanval te verminderen / te minimaliseren. Het middel is bij vrijwel iedereen bekend en het is niet het eerste middel waar men aan zou denken. Het is namelijk Botox. De combinatie van Botox en migraine klinkt inderdaad wat vergezocht, maar het werkt wel degelijk. De reden dat Botox zeer effectief is als medicatie / behandeling tegen migraine schuilt in het feit dat migraine een spierspanningshoofdpijn is.  Botox is een bacterie die werkt als spierontspanner, waardoor het zo effectief is tegen migraine. Recent is er een onderzoek gedaan naar de behandeling met een spierontspanner bij mensen met een hevige vorm van migraine. De conclusie van het onderzoek was als volgt: ‘’Een behandeling met een spierontspanner kan de frequentie van migraine aanvallen doen afnemen bij mensen met een hevige vorm van migraine’’.

Aan de hand van de conclusie van het onderzoek is het zeker waard om de behandeling te overwegen, indien u vaak last heeft van hoofdpijn of migraine. Deze behandeling wordt onder andere uitgevoerd door Faceland.

Wilt u meer weten over deze behandeling tegen migraine of over de kliniek van Faceland, bezoek dan de website van Faceland: www.faceland.nl.

http://faceland.nl