Kirkels Internet Marketing
Image default
Internet marketing

Achteruitrijcamera’s voor grote voertuigen

Er zit een enorm verschil tussen de kleinste auto en het grootste voertuig, maar beide mogen ze de weg op. Dat kan voor gevaarlijke situaties zorgen, en die willen we natuurlijk voorkomen. De verschillen in wendbaarheid, grootte en dode hoek zorgen er voor dat je vaak op onverwachte momenten heel snel moet handelen. Dat vereist natuurlijk oplettendheid van de bestuurder, maar het is ook best wel heel fijn als de technologie ook een handje meehelpt. Neem bijvoorbeeld de achteruitrijcamera, dat staaltje techniek heeft al heel veel ongelukken voorkomen. Zeker in wat grotere voertuigen is een achteruitrijcamera essentieel. Er zijn heel veel verschillende achteruitrijcamera’s, want ja, elk voertuig is natuurlijk weer net iets anders. Als jij benieuwd bent naar alle soorten camera’s en welke het beste bij een bepaalde types bestelbussen passen, lees dan snel verder! 

 

We beginnen met de Renault Master, een prachtige bus geliefd bij veel ondernemers. Het is een typische bedrijfswagen die veel gebruikt wordt voor het vervoeren van spullen. De perfecte achteruitrijcamera Renault Master is de VZ-51.  Deze camera is te koop bij de achteruitrijcamerawinkel. Deze camera is geschikt voor bussen die gesloten zijn en dus alleen bij de bestuurderskant en meerijderskant een deur hebben. De VZ-51 is perfect voor gesloten bussen, omdat de camera bij het derde remlicht geplaatst wordt. Door het hoge remlicht op de Renault Master, heb je een grote kijkhoek en al het overzicht dat je nodig hebt.

 

Nu verder met de Opel Vivaro, een open bestelbus met schuifdeuren aan de zijkant. Hiervoor is een Sony camera in combinatie met een 7” LCD-kleurenmonitor de meest gekozen optie. De achteruitrijcamera Opel Vivaro kan je aan je bovenste remlicht bevestigen, zo hoef je niet te boren in de carrosserie. Deze camera is perfect voor zowel parkeren, filerijden als achteruitrijden. Met een kijkhoek van wel 170 graden, heb jij het totale overzicht.

https://www.achteruitrijcamerawinkel.nl/