Kirkels-internetmarketing

Wil je rijlessen in de regio Amstelveen/

Dan ben je bij de leukste Rijles Amstelveen aan het juiste adres. Wij zijn een professionele rijschool met ervaren instructeurs. En helemaal niet duur en geven kortingen bij studenten, wij weten als geen ander dat rijlessen duur zijn en dat veel het zelf moeten betalen. Daarom zullen wij nooit te veel vragen voor een rijles, ook hebben wij een hoog slagingspercentage en vinden wij het belangrijk dat je bij ons op je gemak voelt. Wij doen er alles aan om jou je rijbewijs snel en voordelig te laten halen. 

Pakketten en plezier 

Wij bieden meerdere pakketten aan zo leert de ene sneller dan de andere, en hebben wij daar onze pakketten op aan gepast. Hou je lessen over dan krijg je gewoon je geld terug en kun je bij ons altijd ook per les betalen. Maar het advies voor het pakket wordt bepaald door je instructeur tijdens de gratis proefles. Ben ons is een band ook erg belangrijk omdat dit het rijden leuker maakt, en wij het belangrijk vinden dat je niet met zenuwen rijd. Daarnaast les je ook je hele periode van de proefles tot aan het examen met een instructeur dus dan is een goed band wel belangrijk. 

De rijlessen en Examen

Je rijlessen mag je zelf inplannen dit doe je met je instructeur na elke rijles. Zo zorgen we ervoor dat het uitkomt met je school studie en andere dingen. Je lest minimaal 1 x per week en dit kan vaker natuurlijk, wel is het zo dat het best druk is en iedereen wel het recht heeft om een keer per week te lessen. Je wordt gewoon opgehaald en thuis weer afgezet, moet je werken of wat anders dan word je gewoon bij je werk afgezet. Bij je examen krijg je eerst nog een rijles van te voren en les je af in je auto waar je ook al je rijlessen mee hebt gevolgd.